پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید

  • دسته بندی: پاورپوینت
  • قیمت: 4600 تومان

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

فرمت:پاورپوینت

تعداد اسلاید:46 اسلاید

مقدمه

هدف و دامنه کاربرد

نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .

واحد تولیدی مواد غذائی:طرح و امکانات

واحد تو لید مواد غذا یی: ضرورت های بهداشتی

ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان

ضرورتهای بهداشتی در تولید

ویژگیهای فرآورده نهایی

  • اصول بهداشتی

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.