فرمت فایل: doc
حجم فایل: 134 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 55
مقاله کامل زیره سیاه
چکیده:
تحقیق ارائه شده یک تحقیق و پروژه کامل و اختصاصی قابل دسترس راجع به زیره سیاه می باشد. چرا که در آن تمام نکات و موارد مورد نیاز برای یک محقق در مورد زیره سیاه بیان شده که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد.گیاه شناسی، کاشت، داشت و برداشت، خواص و ساختمان شیمیایی، خواص درمانی و داروئی،تولید زیره، صادرات، جنبههای جهانی و داخلی زیره سیاه که این مطالب در دو بخش و فصل جداگانه ارائه شدهاند که بخش اول به استناد از چندین جلد کتاب و مراجعههای حضوری به پژوهشکده گیاهان داروئی و جمعآوری اطلاعات از این منابع بدست آمده که در این بخش تمام جزئیات بیان شده اما بخش دوم، که جنبههای جهانی و صادرات و تولید زیره سیاه نیز در نظر گرفته شده است که بخش دوم توسط دانشجویان چند دانشگاه که ضمن مطالب اسامی آنها ذکر شده بدست آمده است. امیدوارم که توانسته باشم منبع کاملی را در اختیار شما قرار دهم.
کلمات کلیدی:
زیره
زیره سیاه
خواص زیره
زیره سیاه ایرانی
زیره:
Apium carvi (L.) crantz.Bunium carvi ( L) M.B.
فرانسهCumin des pres, Anis batarad, Ams des vosges, carvi officinal:
انگلیسی: carway آلمانی: .feldkummel, kūmmel ایتالیایی:kummel فارسی: زیره، زیره سیاه - عربی: کرویا (karawya)، کمون ارمنی.
گیاهی دوساله، بی کرک، به ارتقاع 30 تا 60 سانتیمتر و دارای ساقه تو خالی، شیار دار و منشعب از قاعده است. ریشه ای راست، دوکی شکل، گوشتدار و برگهائی با بریدگیهای نازک، نخی شکل و به رنگ سبز روشن دارد، برگهای قاعده ساقه آن به دمبرگ کوتاه و منتهی به غلاف مشخص، ختم می شود بعلاوه بریدگی پهنک برگها، به صورتی است که کوتاهتر و نازک تر از بریدگی، نازک برگهای فوقانی جلوه می کند. گلهای آن کوچک، سفید یا صورتی و مجتمع به صورت چتر مرکب است.
میوه اش لیفی شکل، به طول 4 تا 6 میلی متر، به قطر 1 تا 5/1 میلی متر، بی کرک، به رنگ قهوه ای شکلاتی یا قهوه ای مایل به زرد و شفاف است.بوی آن بسیار معطر، قوی، مطبوع و طعم آن تند، کمی سوازننده و معطر است وارتیه های متنوعی بر اثر کشت های متوالی، از آن بدست آمده که هر یک از نظر ابعاد میوه و رنگ آن، با دیگری تفاوت دارد.این گیاه در نواحی گرم اروپا، آسیا، هیمالیا، جنوب ایران و افریقا می روید. پرورش آن در بسیاری از نواحی مذکور مخصوصاً در نواحی مختلف اروپا و آسیا معمول است. گلهای آن، مورد استفاده زنبور عسل قرار می گیرد.
زیره: 2
محل رویش: 3
مناطق رویش: 3
زادگاه اولیه: 4
کاشت داشت برداشت زیره سیاه: 6
ترکیبات شیمیایی: 7
خواص درمانی: 10
- نحوه و میزان مصرف: 11
نام تجاری داروهای ساخته شده از گیاه: 11
از خواص زیره چه میدانید؟ 15
زیره سیاه ایرانی (زیره کرمان زیره کوه) 17
مقدمه 17
مشخصات گیاه: 17
ویژگیهای کلی گیاه 20
نیازهای اکولوژیکی 24
تناوب کاشت 26
مواد و عناصر غذایی مورد نیاز. 27
آماده سازی خاک 28
تاریخ و فواصل کاشت 29
مراقبت و نگهداری 30
برداشت محصول 34
زیره سیاه ایرانی: Bunium persicum 36
گیاه شناسی: 36
خواص دارویی: 37
اکولوژی: 37
زیـره سیاه 38
ترکیبات شیمیایی 39
خواص و اثرات دارویی 39
تولید زیره 48
قیمت 49
صادرات 49
تولید جهانی 50
قیمتهای جهانی 50
ضرورت تشکیل بورس رسمی 52
منابع 55
قیمت فایل فقط 18,000
برچسب