بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشک

  • دسته بندی: حسابداری
  • قیمت: 8500 تومان

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

تعدادصفحات:85

فهرست مطالب

فصل اول

1-1 مقدمه. 2

2-1 ضرورت و اهمیت مسئله 5

3-1 اهداف تحقیق… 8

4- 1 فرضیات تحقیق… 8

5-1 کاربردهای انجام تحقیق… 9

6-1 پیشینه تحقیق… 9

تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی 9

فصل اول

بخش اول.. 17

1-2 مقدمه 17

2-2 تاریخچه 18

3-2 خصوصیات گیاهشناسی زیره سبز. 18

1-3-2 ویژگیهای عمومی 18

2-3-2 ارقام زیره سبز. 20

3-3-2 زیستگاه و پراکنش 20

1-4-2 مصارف خوراکی و ارزش غذایی.. 25

2-4-2 اهمیت دارویی 26

5-2 سایر کاربردهای زیره سبز. 26

6-2 ویژگیها وروشهای کشت زیره سبز. 27

1-6-2 کاشت 29

3-6-2 داشت 30

3-6-2 برداشت 31

7-2 آفات و امراض 32

8-2 خصوصیات زرشگ 33

9-2 تاریخچه زرشک 34

10-2 خصوصیات گیاهشناسی و پراکنش جنس زرشک 35

1-10-2 ویژگیهای عمومی 35

2-10-2 گونه های زرشگ 35

3-10-2 زیستگاه و پراکنش 38

11-2 مصارف خوراکی ، ارزش غذایی و اهیمت دارویی زرشک 39

1-11-2 مصارف خوراکی و ارزش غذایی: 40

2-11-2 اهمیت دارویی 40

12-2 سایر کابردهای زرشک: 41

13-2 ویژگیها و روشهای پرورش زرشک بیدانه 42

1-13-2 کاشت و تکثیر. 44

2-13-2 داشت 45

3-13-2 برداشت 46

14-2 آفات و امراض زرشک 48

بخش دوم. 51

1-2 تعریف بازار. 51

2-2 طبقه بندی بازارهای مختلف… 51

1-2-2 طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: 51

2-2-2 بازارها بر اساس وضعیت مکانی: 52

3-2 تعریف بازاریابی.. 52

4-2 ابعاد مختلف بازاریابی.. 55

1-4-2 بازاری گرائی.. 56

2-4-2 بازار شناسی.. 56

3-4-2 بازاریابی.. 56

4-4-2 بازار رسانی.. 57

5-4-2 بازار گردی.. 57

6-4-2 بازار سنجی.. 57

7-4-2 بازار داری.. 58

8-4-2 بازار گرمی.. 58

9-4-2 بازار گردانی.. 58

5-2 عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی.. 59

6-2 تاریخچه بازاریابی.. 59

7-2 مفاهیم اساسی بازاریابی.. 62

8-2 عوامل موثر در بازاریابی.. 63

1-8-2 فروشندگان اولیه. 63

2-8-2 واسطه های بازاریابی.. 64

1-2-8-2 دلالان.. 64

2-2-8-2 واحدهای توزیع فیزیکی.. 64

3-2-8-2 آژانسهای خدمات بازاریابی.. 65

4-2-8-2 واسطه های مالی.. 65

3-8-2 مشتریان.. 65

4-8-2 رقبا 66

5-8-2 جوامع.. 67

9-2 مفهوم جدید بازاریابی.. 67

10-2 تئوریهای رفتار خریدار. 68

1-10-2 تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory). 68

2-10-2 تئوری روان شناسی (psychogical). 69

1-2-10-2 مراحل تصمیم گیری خریدار. 69

1-1-2-10-2 شناخت اشکال.. 69

2-1-2-10-2 جستجو برای اطلاعات… 70

3-1-2-10-2 ارزیابی کردن خط مشی های مختلف (عمل تصمیم گیری) 71

11-2 مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی.. 72

12-2 اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی.. 73

13-2 عملیات بازاریای.. 75

1-13-2 فعالیت های مبادله ای.. 75

2-13-2 فعالیت های فیزیکی.. 76

14-2 سازمان بازاریابی.. 78

15-2 فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی.. 80

1-15-2 جمع آوری اطلاعات… 80

2-15-2 حمل و نقل.. 81

3-15-2 درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات… 82

4-15-2 بسته بندی و تبدیل محصولات… 83

5-15-2 انبارداری.. 85

6-15-2 تبلیغات… 85

7-15-2 اعتبار. 85

8-15-2 قیمت گذاری.. 86

16-2 شبکه های بازاریابی.. 87

1-16-2 خرده فروشان.. 87

2-16-2 عمده فروشان.. 87

3-16-2 سلف خران.. 88

4-16-2 میدان داران.. 88

5-16-2 سایر موارد. 88

17-2 اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی.. 89

1-17-2 آنچه به عهده دولت می باشد.. 89

2-17-2 آنچه بر عهده تولید کننده می باشد.. 90

18-2 نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی.. 91

19-2 مسیر بازاریابی.. 91

20-2 هزینه های بازاریابی.. 92

21-2 حاشیه بازاریابی.. 93

24-3- کارایی بازاریابی.. 94

23-2 مدل های حاشیه بازاریابی.. 96

1-23-2 الگوی مارک- آپ (Mark up Model). 96

2-23-2 الگوی حاشیه نسبی (Relative Model). 97

3-23-2 الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model). 97

4-23-2 الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model). 98

24-2 شفافیت بازار. 99

25-2 برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی.. 99

فصل سوم

1-3 مقدمه. 103

2-3 روش تحقیق… 103

3-3 روش جمع آوری اطلاعات… 103

4-3 منابع اطلاعات ثانویه. 104

5-3 منابع اطلاعات اولیه. 105

6-3 جامعه آماری.. 105

7-3 نمونه آماری.. 105

فصل چهارم

1-4- مقدمه. 108

2-4- اهمیت اقتصادی زیره. 108

1-2-4- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره. 110

2-2-4- روند تولید و صادرات زیره. 110

3-4 مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق… 114

4-4 ویژگی های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره. 115

1-4-4 ویژگی های سنی.. 115

2-4-4 سطح تحصیلات… 116

3-4-4 وضعیت مالکیت اراضی.. 117

5-4 ویژگی های نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره. 118

1-5-4 ویژگی های سنی.. 118

2-5-4 سطح تحصیلات… 119

1-6-4 ویژگیهای سنی.. 120

2-6-4 سطح تحصیلات… 120

7-4 انواع بازارهای زیره. 121

1-7-4 بازار سر مزرعه. 122

2-7-4 بازار عمده فروشی.. 124

3-7-4 بازار خرده فروشی.. 126

8-4 سازمان بازاریابی زیره. 127

1-8-4 عمده فروشان.. 128

2-8-4 خریدران محلی.. 129

3-8-4 نمایندگان عمده فروش… 129

4-8-4 میدان داران.. 130

5-8-4 دلالان.. 130

6-8-4 خرده فروشان.. 131

9-4 عملیات بازاریابی زیره. 131

1-9-4 حمل و نقل.. 131

2-9-4 درجه بندی.. 132

3-9-4 استاندارد. 133

1-3-9-4 مواد خارجی موجود در زیره. 133

2-3-9-4 ویژگی های زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد: 134

4-9-4 بسته بندی.. 134

5-9-4 اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود: 135

5-9-4 انبارداری.. 135

10-4 اعتبار. 135

11-4 مسیر بازاریابی زیره. 137

1-11-4 مسیرهای اصلی بازاریابی زیره. 138

12-4 قیمت گذاری.. 138

13-4 حاشیه بازاریابی.. 139

14-4 هزینه بازاریابی.. 141

15- 4 سود بازاریابی.. 144

16-4 ضریب هزینه بازاریابی.. 145

17-4 ضایعات… 146

18-4 عدم کارایی بازاریابی.. 147

19-4 شفافیت بازار. 148

20-4 ویژگی های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک… 149

1-20-4 ویژگی های سنی.. 149

2-20-4 سطح تحصیلات… 150

3-20-4 وضعیت مالکیت اراضی.. 151

21-4 ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک… 152

1-21-4 ویژگیهای سنی.. 152

2-21-4 سطح تحصیلات… 153

22-4 ویژگی های نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک… 153

1-22-4 ویژگی های سنی.. 153

2-22-4 سطح تحصیلات… 154

23-4 انواع بازارهای زرشک… 155

1-23-4 بازار سر مزرعه. 156

2-23-4 بازار خرده فروشی.. 158

24-4 سازمان بازاریابی.. 160

1-24-4 عمده فروشان.. 160

2-24-4 خریداران محلی.. 161

3-24-4 نمایندگان عمده فروش… 162

4-24-4 میدان داران.. 162

5-24-4 دلالان.. 163

6-24-4 خرده فروشان.. 163

25-4 عملیات بازاریابی زرشک… 164

1-25-4 حمل و نقل.. 164

2-25-4 درجه بندی.. 164

3-25-4 استاندارد. 166

4-25-4 بسته بندی.. 168

5-25-4 انبارداری.. 168

26-4 اعتبار. 169

27-4 مسیر بازاریابی زرشک… 170

28-4 قیمت گذاری.. 171

29-4 حاشیه بازاریابی.. 172

30-4 هزینه های بازاریابی.. 173

31-4 سود بازاریابی.. 177

32-4 ضریب هزینه بازاریابی.. 179

33-4 ضایعات… 179

34-4 عدم کارایی بازاریابی.. 182

35-4 شفافیت بازار. 183

36-4 مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک… 184

فصل پنجم

1-5- مقدمه. 188

2-5 نتایج و بحث… 188

3-5 پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک… 198

منابع.. 205

  • بازاریابی و بازارسازی زیره و زرشک

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.