تحقیق تاریخچه گندم

منشاء گندم به درستی روشن نیست. هرودوت مورخ معروف یونانی که یادداشت‌هایی از یک پیشوای مذهبی (……) را جمع‌آوری کرده، از مطالعه آنها به این نتیجه رسیده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پیش از آن در بین‌النهرین به طور وحشی میروییده است، اون در پنج قرن پیش از میلاد در نوشته‌های خود روش خرد کردن

دسته بندی: مهندسی » مهندسی کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 204 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 43

حجم فایل: 29 کیلوبایت

منشاء گندم به درستی روشن نیست. هرودوت مورخ معروف یونانی که یادداشت‌هایی از یک پیشوای مذهبی (……) را جمع‌آوری کرده، از مطالعه آنها به این نتیجه رسیده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پیش از آن در بین‌النهرین به طور وحشی میروییده است، اون در پنج قرن پیش از میلاد در نوشته‌های خود روش خرد کردن گندم و تهیه نان در مصر را شرح داده است.

کاوشهای باستانی شناسی اخیر نشان داده است که گونه‌های گندم وحشی از حدود 1500 سال پیش از ویلائ در مصر و بین‌النهرین میروییده است.

دانه‌های گندم همراه با مومیاییهای فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است. استرابون مورخ معروف معتقد است که نوعی گندم وحشی از سواحل رود سند به دست آمده، لینه گندم را منتعلق به کوه‌های اورال میداند و ادیسه آن را از سیسیل میداند، به هز حال بیشتز پژوهشگران منشاء گندم را جنوب غربی آسیا دانسته‌نا دو تا آنجا که به کشورعزیزمان مربوط میشود نمونه‌های گندم در کاوش‌های باستان‌شناسی دامغان کشف شده که نشانه قدمت این گیاه در آن منطقه است.

همچنین در غارهای نزدیک دریاچه خزر و همدان دانه‌های گندم به دست آمده است و باستان‌شناسان عقیده دارند که گندم از حدود پنج تا شش هزار سال پیش از میلائ در این منطقه کشت میشده است، در حال حاضر هم در بیشتر کوههای کشورماننمونه‌های گندم وحشی دیده می‌شود. و یکی از گونه‌های گندم با پسوند اسم باستانی کشورمان Persia نامگذاری شده است.

گیاه‌شناسی گندم

گندم ممکن است Agropyron یا Aegilops باشد. چزء گیاهان گلدار زیر شاخه نهان دانه‌گان، در روده گیاهان تک لپه‌ای، در راسته گلومی فلورا در تیره یا فامیل Grammineae یا Poaceae و جنس Triticum است.

تعداد گونه‌های شناخته شده گندم متجاوز از 3000 است اما از بین این تعداد حدود 10 گونه به طور کامل شناساسس شده و از بین این تعداد سه گونه در تجارت بین‌المللی دارای اهمیت بیشتری میباشند که هر سه از جنس تریتیکوم هستند. هبارتند از:

Triticum Vulgar (common wheat) _ T.Durum و T_Compactum (club_wheat)

تریتیکوم و لگار مهمترین گندم مورد استفاده آسیاب‌داران برای تولید آرد مناسب جهت تولید نان است، به علاوه بیشتر آرد مصرفی برای تولید بیسکویت و کیک هم از همین گونه تولید میشود، تریتیکوم و ولگار در محدوده‌ای از شرایط اقلیمی قادر به رشد است و بنابراین عمومیت کمتری دارد.

تریتیکوم دیوروم مناسب‌ترین گوهنه گندم برای تولید ماکارونی است.

تریتیکوم کمپکتوم دارای مقدار پروتئین کمتری است و برای تولید فرآورده‌های قنادی و بیسکویت مناسب است.

  • تحقیق کشاورزی
  • دانلود تحقیق
  • کار تحقیقی کشاورزی
  • کشاورزی
  • زراعت
  • تاریخچه گندم
  • بذر گندم
  • دانه گندم
  • کاشت گندم
  • درو گندم
  • تحقیق تاریخچه گندمتحقیق
  • تاریخچه
  • گندم

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.