عنوان پروژه: راهنمای کشت خیار گلخانه ای
قالب: Word
تعداد صفحات: 124
مقدمه
گلخانه ها
دلایل اهمیت کشت گلخانه
گیاه شناسی خیار داربستی
منشأ و انواع
گلخانه های مناسب جهت تولید خیار
اسکلت گلخانه
پوشش گلخانه
شرایط داخلی گلخانه
روش های تهویه در گلخانه کشت خیار
دمنده های حرارتی
انتخاب ارقام
ضدعفونی کردن خاک
زمان کشت
روش های کشت
نخ بستن
هرس
هدایت بوته
آبیاری
کوددهی
مسمومیت
نحوه دادن کود شیمیایی
علف های هرز
آفات و بیماری ها
برداشت
منابع
مقدمه
مردم از قدیم الایام آرزوی پرورش گیاهان را در خارج فصل داشته و برای رسیدن به این امر تلاش های فراوانی نموده اند. در اواسط قرن 17 میلادی ژاپنی ها موفق شدند بعضی سبزیجات تابستانی را در زیر کاغذهای روشن که به وسیله ماده ای چرب شده بود و به آن کاغذ مقدس می گفتند پیش رس کنند. بعد از اینکه تولید بیشتر سطح به اندازه و قطرهای مختلف شروع شد، این ماده توانست پوشش مناسبی جهت گلخانه هایی به شکل امروزی باشد و سال ها رقیبی نداشت. ولی مشکلات زیادی در امر گرم کردن این گلخانه ها و تهویه آن ها مطرح بود. با به میدان آمدن برق و ساخته شدن وسایل کنترل گرما این مشکل منتفی گردید. در سال 1938 برای اولین بار پلی اتیلن به وسیله انگلیسی ها ساخته شد که به خاطر ارزانی و قابل تطبیق بودن این پلاستیک ها در گلخانه های کوچک و بالاخص گلخانه های بزرگ تجاری این موضوع توانست مورد توجه قرار گیرد. چنانچه در ساخت گلخانه های پلاستیکی دقت شود، پیش از گلخانه شیشه ای ارزش داشته و حتی گفته ایم که کیفیت محصولات در این گلخانه ها بالاتر است. این مطلب، گرچه ممکن است به طور مطلق صحیح نباشد، ولی آنچه مسلم است این است که در این گلخانه ها محصولات با کیفیت بالا تولید می گردد.
طبق گزارشات و آزمایشاتی که تاکنون انجام شده است و یا در منابع معتبر ذکر شده است، کشت گلخانه ای موفقیت آمیزتر و پردرآمدتر از کشت باز بوده است.