دسته بندی: مهندسی » مهندسی برق و الکترونیک
تعداد مشاهده: 50 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: pdf
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 57
حجم فایل: 911 کیلوبایت
دانلود تحقیق با موضوع کاربرد تکنیک نرو فازی در شناسایی خطا با استفاده از روش ترکیب داده ها،
در قالب pdf و در 57 صفحه.
مقدمه تحقیق:
سیستم های کنترل مدرن روز به روز به جهت احتیاج به عملکرد بهتر در صنایع مدرن، پیچیده تر می گردند. از طرف دیگر، خرابی اجزاء سازنده مانند خرابی محرک ها، سنسورها و کنترل ها اجتناب ناپذیر می باشد. خطاها می توانند دینامیک را تغییر دهند و باعث کاهش عملکرد سیستم و یا حتی ناپایداری آن گردند. بنابراین شناسایی و آشکار سازی خطا در طراحی سیستم کنترل لازم به نظر می رسد.
در این پژوهش سیستم آشکارسازی و تشخیص خطا بر پایه تکنیک های هوشمند مورد بررسی قرار گرفته است. استفاده از شبکه های عصبی در طی دو دهه اخیر بسیار مورد توجه محققان و صنعت گران قرار گرفته است. علت این امر علاوه بر سادگی کاربرد آن ها، بازدهی این روش ها در مدلسازی فرآیندهایی است که رفتاری به شدت غیرخطی دارند. به منظور مدیریت شرایط غیرعادی یک فرآیند، لازم است ابتدا عادی یا غیرعادی بودن وضعیت فرایند آشکار1 و عیوب ایجاد کننده وضعیت غیرعادی شناسائی شوند.
سیستم کنترل به دلیل وقوع خطا1 دچار اشکال می گردند. یکی از روش های مطلوب در رفع این پدیده، انجام شناسایی خطا و تغییر ساختار سیستم کنترل کننده جهت عدم بروز ناهنجاری یا ناپایداری در عملکرد می باشد. در این پژوهش می خواهیم با استفاده از ساختار نرو-فازی و روش های آماری نظیرآنالیز اجزای اصلی2 و آنالیز اجزای ناوابسته3 بروز خطا را شناسایی نماییم. اجرای این پروژه می تواند موجب ارتقاء عملکرد سیستم های کنترل صنعتی در موقع بروز خطا گردد بدون اینکه نیازی به دخالتاپراتور در حین کار باشد.
اهدافی که در این سمینار دنبال می شوند شامل موارد زیر می باشد:
1. توجه به شرایط بروز خطا در واحدهای صنعتی از طریق طراحی و پیاده سازی سیستم های هوشمند خودکار: این امر موجب ارتقاء سیستم های مونیتورینگ صنعتی شده که عمدتاً در صنایع کشور توسط اپراتورها و مهندسین خبره در اتاق های کنترل صورت می پذیرد و به ناچار خطای انسانی در تشخیص آن ها وجود دارد.
2. کاهش ابعاد داده با استفاده از روش های آماری جهت ارتقاء عملکرد سیستم شناسایی و آشکار ساز خطای هوشمند.
3. بررسی عملکرد شبکه نرو-فازی در شناسایی و آشکارسازی خطا و ترکیب داده ها