جایگاه نیروگاههای آبی در محیط زیست

دسته: برق، الکترونیک، مخابرات

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 31 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 13

دانلود مقاله رشته برق

جایگاه نیروگاههای آبی در محیط زیست

*قابل استفاده برای رشته محیط زیست

چکیده

در حال حاضر نیروگاههای برق آبی جایگاه ویژه ای در محیط زیست دارا هستند. از آنجا که صنعت برق در جهان مسوول حدود 30 درصد آلودگی هوا شامل انتشار گازهای دی اکسید کربن ، دی اکسید گوگرد و اکسیدهای ازت است و چون این نیروگاهها تشکیلات اقتصادی کاملا تمیزی هستند که با تکیه بر انرژی تجدید پذیر آب ، انرژی الکتریکی تولید می نمایند. لذا توسعه و بهینه سازی آنها از راههای نیل به دستور کار 21 ( توسعه پایدار) است. در این نوشتار سعی شده است ضمن ارائه توضیحی در مورد بحران تغییر اقلیم ناشی افزایش گازهای گلخانه ای از جمله دی اکسید کربن به بررسی مختصر مزایای نیروگاههای آبی در مقایسه با سایر نیروگاهها پرداخته شده و در نهایت راهکارهایی جهت بهینه سازی مصرف انرژی ارائه گردد.

واژه های کلیدی:

انرژیهای تجدیدپذیر

گازهای گلخانه ای

نیروگاههای برق آبی

تاثیر صنعت برق در آلودگی هوا

مقدمه

بطوریکه امروزه مشخص شده است یکی از عوامل اصلی تغییر اقلیم در کره زمین ایجاد انواع آلودگیهای اتمسفری در اثر کاربرد بیش از حد سوختهای فسیلی است. رها شدن انبوه گازهای گلخانه ای در جو ، مسبب اصلی گرم شدن هوای زمین و تغییرات آب و هوای آن است که از مهمترین گازهای گلخانه ای می توان به )اشاره کرد.

این گاز که بیشتر حاصل احتراق سوختهای فسیلی می باشد اگر چه تا چندCO² دی اکسید کربن (سال قبل آلاینده محسوب نمی شد ولی امروزه یکی از مسایل بغرنج جهانی شده است. هر ساله در نتیجه فرایندهای زیستی و فیزیکی مختلف حدود 200 میلیارد تن کربن به صورت دی اکسید کربن به اتمسفر وارد و از آن خارج میگردد که در راس آنها می توان به سوزاندن سوختهای فسیلی توسط انسان اشاره نمود که هر ساله 6 میلیارد تن کربن به اتمسفر می افزاید بطوریکه تراکم این گاز در اتمسفر حدود 356 قسمت در میلیون است .

{1} همچنین انتظار می رود که مقدار آن تا سال 2050 به دو برابر مقدار فعلی برسد و اگر برای کنترل و کاهش آن اقدامی صورت نگیرد دمای زمین در طول 50 سال آینده حدود 1،5 تا4،5 درجه سانتیگراد افزایش خواهد یافت. {2}در اثر گرم شدن زمین سطح آب دریاها بالا آمده و نتایج حاصل از آن برای بسیاری از کشورها فاجعه آمیز خواهد بود {3}بگونه ای که تخمین زده اند تا سال 2020 میلادی سطح آب دریاها 15 تا 75 سانتی متر بالا خواهد آمد {4}. بدیهی است بدلیل جهان شمول بودن این مشکل لازم است یک کوشش همگانی جهانی بمنظور کاهش گازهای آلوده کننده بعمل آید.

فهرست مطالب

چکیده 1

واژه های کلیدی 2

مقدمه: 2

صنعت برق و تولید گازهای گلخانه ای 3

پتانسیل برقابی 5

نیروگاههای برقابی و جنبه های زیست محیطی آن 6

توسعه انرژی پایدار ( بهینه سازی تولید انرژی ): 9

جمع بندی: 12

فهرست منابع: 13

قیمت فایل فقط 4,000

برچسب

  • جایگاه نیروگاههای آبی در محیط زیست
  • انرژیهای تجدیدپذیر
  • گازهای گلخانه ای
  • نیروگاههای برق آبی
  • تاثیر صنعت برق در آلودگی هوا
  • جایگاه نیروگاههای آبی در محیط زیست
  • نیروگاههای برقابی و جنبه های زیست محیطی آن
  • توسعه انرژی پایدار
  • بهینه سازی تولید انرژی
  • دانلود مقالات برق
  • دانلود مقالات مهندسی برق

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.