در این مقاله ما راه حلی را برای تقویت امنیت سرورهای سیستم نام دامنه (DNS) مطرح می کنیم که در ارتباط با یک یا چند دامنه های سطح بالا (TDL) می باشد. در این روش قادر خواهیم بود تا ریسک امنیتی را زمانی که از خدمات اینترنتی مهم استفاده می کنیم، کاهش دهیم. راه حل پیشنهادی در FCCN، بخش مدیریت دامنه های سطح بالا (TDL) برای دامنه PT، مطرح شده و مورد آزمایش قرار گرفته است. از طریق بکارگیری حسگرهای شبکه که به طور تمام وقت بر شبکه نظارت دارد، قادر می باشیم تا به صورت پویا، تا محدوده نفوذ یا انواع دیگر رخدادهای مربوط به سرویس های نام دامنه (DNS) را شناسایی، محدود و یا از آن جلوگیری کنیم. این پلتفرم به شدت بستگی به پیوند مقطعی داشته که این امکان را برای داده های حسگرهای خاص ایجاد می کند تا با حسگرهای دیگر اشتراک داشته باشند. فعالیت های اجرایی همانند راه اندازی سیستم هشدار یا به اجرا در آوردن تحلیل آماری از طریق رابط مبتنی بر شبکه، ایجاد می گردند.
In this paper we propose a solution to strengthen the security of Domain Name System (DNS) servers associated with one or more Top Level Domains (TLD). In this way we intend to be able to reduce the security risk when using major internet services, based on DNS. The proposed solution has been developed and tested at FCCN, the TLD manager for the. PT domain. Through the implementation of network sensors that monitor the network in real-time, we are capable to dynamically prevent, detect or limit the scope of attempted intrusions or other types of occurrences to the DNS service. The platform relies heavily on cross-correlation allowing data from a particular sensor to be shared with the others. Administration tasks such as setting up alarms or performing statistical analysis are made through a web-based interface.
با مد نظر قرار دادن کاربرد اینترنت و آمار جمعیت جهانی، که در ماه مارس 2011 بروز شد، با تخمین جمعیت 6.8 میلیارد نفری جهان، 30.2% کاربر اینترنت وجود دارد. اگر ما نگاه دقیق تری به کشورهای اروپایی بیاندازیم، این میزان به 58.3% افزایش می یابد (با نرخ رشد 353.1% بین سال های 2000 و 2011) و در امریکای شمالی، 78.3% از کاربران اینترنتی وجود دارند (نرخ رشد 151.7% در همان دوره)، که این موارد در شکل 1 نشان داده شده است.