ورد 68 صفحه ای
فهرست مطالب
مقدمه
نوع محصولات تولیدی
ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار
ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری
کاربرد انواع ادویه و عملکرد آنها
ویژگی های محصولات مرغ آماده طبخ
فرآوری
ویژگی های مواد اولیه
فرآیند تولید
بسته بندی
کنترل کیفیت
روش اجرایی کنترل کیفیت
کنترل کیفیت مواد اولیه
بازرسی و کنترل کیفیت محصول حین تولید
بازرسی و کنترل کیفیت محصول نهایی
تأیید نهایی و کنترل کیفیت
بخش میکروبی
بخش شیمیایی
خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف
توضیحات نهایی