تحقیق مفاهیم ویژوال بیسیک

مقدمه: چرا ویژوال بیسیک؟ شاید این اولین سوالی باشد که برای هرکسی بوجود می آید چرا با وجود زبان های برنامه نویسی مثل ویژوال C ++، دلفی،…. درمحیط Windows ما باید به سراغ ویژوال بیسیک برویم. بهتر که برای جواب دادن به این سوال، ابتداً یک سری از مطالب را برای یکدبگر روشن کنیم، بخاطر برداشتی از زبا

دسته بندی: مهندسی » مهندسی کامپیوتر

تعداد مشاهده: 112 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 43

حجم فایل: 33 کیلوبایت

ویژوال بیسیک به شما این امکان رو می ده که یک برنامه تحت ویندوز رو، تنها با کشیدن و انداختن چند کنترل بر روی فرمی که از پیش برای شما آماده شده، و تنها با نوشتن چند قطعه کد کوچک برای کارهایی که از ویژوال بیسیک می خواهید انجام بده، بسازید. خوب، از این بهتر دیگه چی می خواید؟ حالا شاید این سوال برای شما پیش بیاد که کنترل اصلاً چیه؟ ببینید، به هر شیئی که شما می تونید روی فرم قرار بدید و از اون برای پیشبرد کارهاتون استفاده کنید، کنترل میگن (البته در سطح خیلی پایین شرح دادم، امیدوارم که خوب منظورم رو فهمیده باشید). مثلاً می تونید برای ویژوال بیسیک معین کنید که وقتی که مثلاً روی یک دکمه فرمان (Comman Button) کلیک میشه، چه کاری رو انجام بده. به زبان ساده تر، به اشیائی که شما اغلب تو محیط ویندوز می بینید، مثل دکمه ها، منو ها، جعبه متن ها (تکست باکس ها) و… کنترل می گن. کنترل ها، در ویژوال بیسیک، دو گونه هستند، 1- کنترل هایی که در زمان اجرا قابل روئیت هستن (Visual Controls)، و کنترل هایی که روی فرم قرار داده می شن ولی قابل دیدار نیستن و فقط تاثیر اون ها بر برنامه دیده میشه (Non-Visual Controls).

به این نوع برنامه نویسی، رویداد گرا (Event-Driven) میگن. چرا که هر برنامه ویژوال بیسیک از تعداد زیادی از خط کدهایی تشکیل شده که به برنامه میگن که وقتی فلان اتفاق افتاد، زبان برنامه نویسی در مقابل اون چه واکنشی انجام بده. البته وقتی که برنامه در حال نوشتنه، برنامه نویس نمی دونه که کی ممکنه مثلاً یه کاربر یه دکمه رو فشار بده، چون این رو دیگه خود ویژوال بیسیک معلوم می کنه و مثل برنامه نویسی سنتی، برنامه نویس مجبور نیست تمام عملیات برنامه رو، مثل مثال بالا، کنترل کنه. این شیوه برنامه نویسی رو که برنامه از بالا خونده می شه و دستور ها تک به تک اجرا می شن (مثل زبان سی)، و برنامه از بالا به سمت پایین در حال حرکته، برنامه نویسی بالا به پایین میگن که البته این نوع برنامه نویسی با عرضه زبان هایی چون ویژوال بیسیک، منسوخ شده. زیاد درگیر این مسئله نشین. برگردیم به بحث اصلی: من در بخش های دیگه قصد دارم که این شیوه برنامه نویسی یعنی رویدادگرا رو با ارائه چندین مثال در طول تدریس شرح بدم. خوب، درس اول رو از اساس برنامه نویسی، و با تشریح مفهیم اولیه برنامه نویسی، و به یاری خدا، شروع می کنیم:

مقدمه:

چرا ویژوال بیسیک؟ شاید این اولین سوالی باشد که برای هرکسی بوجود می آید چرا با وجود زبان های برنامه نویسی مثل ویژوال C ++، دلفی،…. درمحیط Windows ما باید به سراغ ویژوال بیسیک برویم. بهتر که برای جواب دادن به این سوال، ابتداً یک سری از مطالب را برای یکدبگر روشن کنیم،

بخاطر برداشتی از زبان Basic داریم که در محیط DOS بیشتربه بچه های مدرسه آموزش داده می شد و زبانی، کاملا آموزشی کاملا ابتدایی بود برداشتی غیرمنصفانه نسبت به ویژوال بیسیک داریم (خود من هم ابتدای کارهمین دیدگاه را نسبت به این زبان برنامه نویسی داشتم) اما این زبان با وجود به یدک کشیدن نام Basic ولی زبانی متفاوت با بیسیک که شما احتمالاً با آن آشنایی دارید می باشد. اما در زبان ویژوال بیسیک بجز یک سری ازدستورهای قدیمی Basic بقیه دستورها جدید هستند. واین زبان با توانایی بکارگیری تمامی ابزارهای موجود در کتابخانه Windows و تمامی برنامه های دیگر میتواند درعین سادگی که نسبت به زبانهایی مثل Visual C++) VC) دارد. همان کارها را انجام دهد (خالی از لطف نیست که ذکر کنیم که می توان انواع برنامه های کاربردی (Utility)، بازی ها حتی به شکل سه بعدی و برنامه های سندی (Application) و یا برنامه های قابل اجرا در شبکه ها و اینترنت را تولید نمود.). البته باید این نکته را هم ذکر کرد که زبان VC برای حرفه ای ها و با توجه به سرعتی که دارد برای کارهای پیچیده ریاضی به کار می رود. ولی خوب در عوض زبان VB (معمولا کاربران کامپیوتر با Script های آن که یکی از رقبای Java Script می باشد و یا دوستداران اینترنت علاوه بر ScriptباActiveX ها که برای اولین بار توسط VB عرضه شد را می شناسند) هر دو مقوله قدرت و سرعت را با هم دارا می باشد.

  • تحقیق کامپیوتر
  • دانلود تحقیق
  • کار تحقیقی کامپیوتر
  • برنامه نویسی
  • ویژوال بیسیک
  • VB
  • Visual Basic
  • نوشتن برنامه
  • برنامه نویسی ویژوالتحقیق
  • مفاهیم
  • ویژوال
  • بیسیک

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.