فرمت فایل: doc
حجم فایل: 713 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 20
دانلود مقاله رشته برق
مولدهای تولید پراکنده در ایران و جهان
آپدیت اول:
ضمیمه شدن مقاله توسعه تولید پراکنده برق در قالب 7 صفحه بصورت رایگان:)
چکیده
مهمترین کاربرد DG استفاده از آن برای تولید برق اضطراری برای مصرفکنندگان خاص مانند بیمارستانها، آزمایشگاهها و حتی هتلها میباشد که برای آنها مسائل اقتصادی در مقابل مسائلی چون عدم قطعی برق در درجة دوم قرار دارد. تولید پراکنده (DG) تعاریفی که برای تولید پراکنده ارائه شده است، تا حدودی متفاوت است. IEEE، تولید برق توسط وسایلی که به اندازه کافی از نیروگاههای مرکزی کوچکتر باشند و قادر به نصب در محل مصرف هستند را به عنوان تولید پراکنده تعریف کرده است. IEA، واحدهای تولیدکننده توان در محل مصرف یا در داخل شبکه توزیع که توان را به طور مستقیم به شبکه توزیع محلی تزریق میکنند را DG معرفی میکند، اما CIGRE، شرط غیر قابل دیسپچ شدن را برای این مولدها ذکر کرده است.
کلمات کلیدی:
تولید پراکنده
مولدهای تولید پراکنده در ایران
مولدهای تولید پراکنده در جهان
مقدمه
استفاده از مولدهای کوچک برای تولید برق بعد از ایجاد نیروگاههای بزرگ رنگ باخت اما با پیشرفت تکنولوژیهای تولید برق در مقیاس کوچک و ایجاد تجدید ساختار در صنعت برق و مسائل زیستمحیطی، باعث مطرح شدن مجدد این مولدها در صنعت تولید برق شده است .تولید پراکنده یا DG عموماً عبارتست از تولید برق در محل مصرف اما گاهاً به تکنولوژیهایی گفته میشود که از منابع تجدیدپذیر برای تولید برق استفاده میکنند. چیزی که عموماً مورد قبول است، این است که این مولدها صرف نظر از نحوة تولید توان آنها، نسبتاً کوچک بوده و ظرفیت آنها معمولاً کمتر از MW300 میباشد و مستقیماً به شبکة توزیع وصل میشوند[7].
مشکلات طراحی، بهره برداری اقتصادی، مسائل زیست محیطی، مشکلات تامین سوخت و راندمان پایین نیروگاه های بزرگ، بالا بودن هزینه نصب و بهره برداری شبکه های توزیع و انتقال، افزایش روزافزون تقاضای بار و فوایدی از قبیل بالا رفتن قابلیت اطمینان شبکه، کاهش افت ولتاژ، بهبود پروفیل ولتاژ و … باعث استفاده روز افزون از منابع تولید پراکنده شده است[8].
بالا رفتن هزینههای انتقال و توزیع، به مولدهای تولید پراکنده این امکان را میدهد که برق تولیدی خود را به قیمتی ارزانتر در اختیار مصرفکنندگان قرار دهد. بخصوص در سیستمهای تجدید ساختار شده، تولید پراکنده میتواند در مناطقی که دارای LMP بالاتری هستند، توجیه اقتصادی داشته باشد. علاوه بر این، تولید پراکنده امکان استفاده از منابع پاک برای تولید برق را میدهد.
فهرست مطالب
1-1 مقایسه مولدهای تولید پراکنده در ایران و جهان 2
1-2 چکیده 2
1-3 1-2- تولید پراکنده (DG) 6
1-4 اما تعریف دبیرخانه هیئت تنظیم بازار برق ایران به شکل زیر است: 7
1-5 جدول 1: سهم DGها از تولید برق در جهان 8
1-6 1- 2-3-تولید برق و گرما به صورت همزمان 9
1-7 1- 2-4- پیک سائی 9
1-8 1- 2-5- تولید پراکنده و مسائل زیستمحیطی 9
1-9 1-2-6- کاهش انتشار گازهای گلخانه ای 10
1-10 شکل2: برنامه توسعه تولید برق از انرژیهای تجدیدپذیر 12
1-11 شکل 4: سبد تولید برق چند کشور نمونه (تراوات ساعت) 13
1-12 شکل 5: برنامه سبد تولید چند کشور نمونه در 2030 (تراوات ساعت) 13
1-13 شکل 6: پیامد کاهش گازهای گلخانه ای در سناریوهای مختلف 14
قیمت فایل فقط 12,000
برچسب