گزارش کارآموزی شرکت غذایی پیچک صنایع

  • عنوان: گزارش کارآموزی شرکت غذایی پیچک صنایع

فهرست مطالب

فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی

1-1-تاریخچه

2-1-نمودار سازمانی

3-1-شرح مختصری از مکان کارآموزی

فصل دوم: ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی

1-2- اصول و مبانی کلی حسابها

2-2-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی

3-2- کلیات تولید

4-2- اصول و عوامل قیمت تمام شده

5-2- عوامل قیمت تمام شده

1-5-2-مواد اولیه و بسته بندی اصلی

2-5-2-سربار(هزینه های تولید)

6-2-ضایعات تولیدی

7-2-مراکز هزینه

1-7-2-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی

2-7-2-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی

8-2-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها

9-2-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات

10-2-اصول و مبانی کلی روشها

فصل سوم: آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک

1-3-فعالیت مالی

1-1-3-دایره دریافت و پرداخت

2-1-3-دایره صدور اسناد و دفترداری

2-3-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی)

3-3-حسابها

4-3-روشها

5-3-توضیح فرم سند حسابداری

6-3- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها

7-3-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف

1-7-3-نحوه کنترل داخلی

2-7-3-دریافتها

8-3-خلاصه اهم رویه های حسابداری

1-8-3-موجودی مواد و کالا

9-3-نسبتهای مالی

1-9-3-نسبتهای نقدینگی

2-9-3-نسبتهای سرمایه گذاری

3-9-3-نسبتهای سودآوری

10-3-عملکرد مالی شرکت

1-10-3-سود و زیان

2-10-3-ترازنامه

فصل چهارم: انتقادات و پیشنهادات

1-4-انتقادات و پیشنهادات

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.