کنترل میکروبیولوژیک در کارخانه نیشکر، افزایش کیفیت شکر و کاهش ضایعات،متن ترجمه به فارسی
قالب: Word
تعداد صفحات: 15
چکیده
در بویس روگ موریس شکر خام برای مصرف اروپا تولید می شود. جمعیت میکروبی موجود در شکرخام هم مانند اندازه و رنگ دانه های شکر، یکی از پارامترهای اصلی کیفیت محسوب می شود. بنابراین یکی از مسایل مهم تولید، کنترل میکروبیولوژیک است. در این مقاله نمای کلی از جمعیت میکروبی در فرآیند تولید شکر خام آورده شده است. آنالیزهای خاص مثلPH ، اندازه گیری میزان گلوکز و فروکتوز به پیدا کردن نقاط بحرانی در فرآیند تولید، کمک می کند. تغییرات برنامه بهداشت با افزودن بیوسیدها مورد ارزیابی قرارگرفت. این برنامه حتی شامل کارکنانی که در فرآیند درگیر بودند هم می شد. نتایج حاصل، بهبود در این روند را به وضوح نشان می داد .