ترجمه مقاله تاثیرات تغییر اسیدهای چرب ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده

  • عنوان انگلیسی مقاله: Effects of changing the essential and functional fatty acid intake of dairy calves
  • عنوان فارسی مقاله: تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده.
  • دسته: صنایع غذایی - زیست شناسی
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 11
  • دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله

چکیده ترجمه

اطلاعات محدودی درباره تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار C18:3 آن کم است و نسبت C18:2 به C18:3 با توجه به مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین، دیگراسیدهای چرب کاربردی (C20:4، C20:5 و C20:6) که از C18:2 و C18:3 گرفته شده، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان (که مقدار C18:3 آن بالا است) یا روغن ماهی (که مقدار C20:4، C20:5 و C20:6 آن بالا است) به رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از 3 ماهه سن دارند، تحقیق شده است. در تحقیق 1، 48 گوساله نر Holstein (به وزن1.4 32.2± کیلوگرم) که 2 تا 3 روزه بودند با 1 تا 4 رژیم درمانی آغازی تغذیه شدند که حاوی:

•بدون روغن ماهی یا کتان

•0.125 درصد نمک کلسیم از روغن کتان

•0.250 درصد نمک کلسیم از روغن کتان

•0.25 درصد نمک کلسیم از روغن ماهی

پیش غذا یا آب به صورت اختیاری به گوساله داده می شود. در طول 56 روز اول، گوساله ها به صورت انفرادی در آغل نگه داری می شدند. از آغاز تا روز بیست و هشتم به گوساله 26 درصد پروتئین خام و شیر 17 درصد چربی دار جایگزینی داده می شد.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 0.20 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.