فرمت فایل:word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:56
ارقام
تغذیة محصول:
افزونش
فاصلة کاشت:
گلدهی و به میوه نشینی:
عوامل مؤثر بر روی کیفیت میوه:
1ـ رنگ میوه:
2ـ اندازه و شکل میوه:
3ـ سفتی و بافت میوه:
4ـ وزن خشک میوه:
5ـ ترکیبات چشایی:
6ـ اثر شدت نور:
7ـ اثر غنی سازی CO2:
8ـ اثر دما:
9ـ اثر کمبود فشار بخار (VPD):
10ـ تراکم کاشت:
11ـ هرس:
12ـ برگ زدایی:
13ـ حجم سیستم ریشه ای:
14ـ اثر آبیاری:
15ـ اثر هدایت الکتریکی:
16ـ جذب آب و عناصر غذایی:
17ـ تقسیم (توزیع) مادة خشک:
18ـ میزان رشد میوه:
19ـ تجمع هیدرات کربن:
20ـ پس از برداشت:
21ـ آبکشت و محیطهای رشد:
روند تولید در سالهای اخیر:
تولید رقم های جدید:
مزایای حمل و نقل آبی:
« فصل دوم »
شیوه ی کاشت گوجه فرنگی جهت صنایع تبدیلی
واریته های ویژه فرآورش:
طرز کاشت گوجه فرنگی:
آماده کردن زمین:
عناصر مغذی:
منابع مواد مغذی:
آب:
تولید بذر و نهال:
روند تولید ارقام جدید:
روش تکثیر بذر جدید:
روش های جدید کاشت:
روش های مدرن آبیاری:
بیماری ها، عوارض و آفات:
« فصل سوم »
سیستم ها و متدهای برداشت گوجه فرنگی: