گوجه فرنگی و انواع آن

  • دسته بندی: مهندسی کشاورزی
  • قیمت: 5600 تومان

فرمت فایل:word (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:56

ارقام

تغذیة محصول:

افزونش

فاصلة کاشت:

گلدهی و به میوه نشینی:

عوامل مؤثر بر روی کیفیت میوه:

1ـ رنگ میوه:

2ـ اندازه و شکل میوه:

3ـ سفتی و بافت میوه:

4ـ وزن خشک میوه:

5ـ ترکیبات چشایی:

6ـ اثر شدت نور:

7ـ اثر غنی سازی CO2:

8ـ اثر دما:

9ـ اثر کمبود فشار بخار (VPD):

10ـ تراکم کاشت:

11ـ هرس:

12ـ برگ زدایی:

13ـ حجم سیستم ریشه ای:

14ـ اثر آبیاری:

15ـ اثر هدایت الکتریکی:

16ـ جذب آب و عناصر غذایی:

17ـ تقسیم (توزیع) مادة خشک:

18ـ میزان رشد میوه:

19ـ تجمع هیدرات کربن:

20ـ پس از برداشت:

21ـ آبکشت و محیطهای رشد:

روند تولید در سالهای اخیر:

تولید رقم های جدید:

مزایای حمل و نقل آبی:

« فصل دوم »

شیوه ی کاشت گوجه فرنگی جهت صنایع تبدیلی

واریته های ویژه فرآورش:

طرز کاشت گوجه فرنگی:

آماده کردن زمین:

عناصر مغذی:

منابع مواد مغذی:

آب:

تولید بذر و نهال:

روند تولید ارقام جدید:

روش تکثیر بذر جدید:

روش های جدید کاشت:

روش های مدرن آبیاری:

بیماری ها، عوارض و آفات:

« فصل سوم »

سیستم ها و متدهای برداشت گوجه فرنگی:

  • گوجه فرنگی و انواع آن

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.