گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله)

دانلود گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله)، در قالب word و در 35 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن گزارش کارآموزی: تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران: در ایران اولین بار، تولید سوسیس و کالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط

دسته بندی: کارآموزی » سایر

تعداد مشاهده: 70 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 35

حجم فایل: 148 کیلوبایت

دانلود گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های گوشتی آمل (کاله)،

در قالب word و در 35 صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن گزارش کارآموزی:

تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران:

در ایران اولین بار، تولید سوسیس و کالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. کلمه کالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت کارخانه‌ای در سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد. به این صورت که یک نفر روسی به نام افو ناسر در بندر انزلی با ماشین کوچک دستی شروع به کار کرد و روزانه مایحتاج عده‌ای اتباع خرجی و عیسویاتی که در آنجا بودند تهیه می کرد.

در سال 1930 یک نفر دیگر از اهالی روسیه به نام لیشینیسکی که نماینده بازرگانی روسیه در بندر انزلی بود و سابقه کالباس سازی در روسیه داشت از آلمان یک کارخانه کوچک برای مصرف روانه 50-40 کیلوگرم کالباس وارد کردند و تا سال 1933 میلادی در بندر انزلی مشغول به کار بود. از آن پس کارخانه را به تهران منتقل و یک نفر متخصص کالباس‌سازی را از آلمان برای یک مک دعوت کرد. زمانیکه کارخانه لیشینیسکی در سال 1312 از بندر انزلی به تهران منتقل شد با آرزومان ؟؟؟ که اطلاعاتی در زمینه تهیه این فرآورده داشت شریک شد و به این ترتیب در پایتخت اولین کارخانه کالباس‌سازی بنا نهاده شد.

تاریخچه شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل:

شرکت تولدی فرآورده‌ها گوشتی آمل در دیماه 1362 تاسیس شد و در سال 1363 در سالنی به مساحت 250 متر مربع با ظرفیت دو هزار تن در سال به بهره‌برداری رسید تولیدات این شرکت را می توان در گروههای زیر دسته‌بندی کرد:

1- انواع سوسیس و کالباس از گوشت قرمز، سفید و ماهی 2- انواع برگر از گوشت قرمز، سفید و ماهی 3- بسته بندی و عمل آوری گوشت سفید و قرمز 4- غذای آماده

استفاده از آخرین تکنولوژی حضور کارشناسان مجرب شامل 3 نفر دکترا، نیز کارشناس ارشد و 17 نفر کارشناس به اضافه تکنیسین‌ها و افراد با تجربه را می توان از جمله عوامل موفقیت این شرکت دانست. تنوع در بسته‌بندی و تولید و توجه به کیفیت موجب انتخاب این واحد به عنوان نمونه از طرف وزارت بهداشت، انجمن تغذیه ایران و کنگره صنایع غذایی شده و اخیراً هم جایزه بین المللی تکنولوژی و کیفیت 2003 از کشور سوئیس نصیب شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل گردید. برنامه‌های آینده شامل نصب دستگاه‌های جدید جهت محصولات نو و متنوع. ایجاد سیستم SO9001: 2000 و HACCPI جهت تضمین کیفیت و بهداشت و اجرای سیستم KAIZEN برای بهبود مستمر همگام با سطح توقعات مشتری و پاسخگوئی به خواست مصرف کنندگان میباشد.

تکنولوژی تولید فرآورده‌های گوشتی:

از نظر تکنولوژیک، فرآورده‌های گوشتی را اصولاً به چهار دسته تقسیم‌بندی مینمایند.

1- کالباس حرارت دیده

2- کالباس خام

3- کالباسهای پخته

4- گوشهای عمل آمده

تقریباً کلیه کالباس و سوسیس‌های تهیه شده در کارخانه های فرآورده‌های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده میباشد.

کالباس و سوسیس از نظر تکنولوژی تهیه، اختلاف شایانی با یکدیگر ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر میباشد.

ماشین‌آلات و تجهیزات مورد استفاده در صنعت گوشت:

دستگاههای رخ گوشت:

چرخ گوشت یکی از دستگاههای اصلی در صنایع گوشت میباشد که در جهت تهیه گوشت چرخ شده مورد استفاده قرار میگیرد و در سه نوع است.

1- استاندارد

2- مخلوط کن

3- زیر صفر…

  • گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های گوشتی آمل
  • گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های گوشتی
  • گزارش کارآموزی صنایع غذایی
  • دانلود گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های گوشتی آمل
  • دانلود گزارش کارآموزی شرکت فرآورده های گوشتی
  • دانلود گزارش کارآموزی صنایع غذاییگزارش
  • کارآموزی
  • شرکت
  • فرآورده
  • های
  • گوشتی
  • آمل
  • (کاله)

واریز هزینه و دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.