فرمت فایل DOC
تعدادصفحات:22
طرح کسب و کار تولید گوشت شتر مرغ
شرح کسب و کار
تهیه گوشت شترمرغ که باعث می شود مردم از همه نوع گوشت از جمله گوشت ماهی که به صورت کنسرو آماده است گوشت مرغ و… که استفاده می کنند ولی به دلیل اینکه بعضی از مردم به علت گرانی و یا نبود امکانات نمی توانند استفاده کنند و استفاده از آن امکان پذیر نیست یا به دلیل نبودن و یا گران بودن، ولی کنسرو شترمرغ این امکان را می دهد که همه مردم بتوانند از آن استفاده کنند هم با قیمت ارزان و هم به سادگی به آن دست یابند هم از خاصیت هایی که دارد بتوانند استفاده کنند و هدف از این طرح این است که مردم بتوانند از گوشت هایی که بدنشان به ویتامین ها و پروتئین هایش نیاز دارد استفاده کنند و به سادگی به آن دست یابد
الف) چشم انداز
مأموریت
ب) بازار هدف و مشتریان بالقوه
رقبا
ج) برنامه ها
قیمت گذاری
نیروی کار مستقیم
مواد اولیه:
محاسبه قیمت تمام شده و قیمت گذاری خرده فروشی
شرح منابع انسانی
4- تجهیزات:
5- سازمان کسب و کار
7- طرح عملیات تولید
پخت مقدماتی
اضافه کردن روغن و چربی
اسید گلوتامیک و نمکهای آن:
مواد بسته بندی کنسرو گوشت شترمرغ
پرکردن در بسته
مرحله دوم- اضافه کردن مایع
فرآیند دمایی کنسرو
سرد کردن
انبار کردن و نگهداری کنسرو
مهم ترین مواد نگهداری کنسروها
مدیریت تغییر و ارزیابی ریسک