فرمت فایل: doc
حجم فایل: 50 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 11
تببین راهکارهای جهاد اقتصادی در توسعه کشاورزی ارگانیک
چکیده:
تحقیق حاضر به منظور تببین راهکارهای جهاد اقتصادی در توسعه کشاورزی ارگانیک گرداوری شده است . کشاورزی ارگانیک از مزایای ترکیبات شیمیایی مجاز و آفت کشهای متناسب با شرایط استفاده میکند. اما مصرف این نهادهها را به حداقل ممکن کاهش میدهد و سعی میکند تا با استفاده از روشهایی مانند تناوب زراعی، استفاده از کود سبز، کودهای آلی و دامی، کنترل بیولوژیک، آیش، آفت کش طبیعی، عملیات مکانیکی و … جهت حفظ حاصلخیزی خاک و فراهم نمودن مواد غذایی برای گیاه و کنترل آفات بپردازد. کشاورزی ارگانیک انتخابی واقعگرایانه است که تلاش میکند تا با ترکیب دانش سنتی و بومی با دانش نوین حرکت به سمت توسعه کشاورزی پایدار را تسریع بخشد.
این تحقیق با استفاده از روش کتابخانه ای مورد بررسی قرار گرفته و برای این کار از طبقه بندی اسنادو تحلیل محتوا استفاده شده است.کشاورزی ارگانیک برای دستیابی به اهداف و اصول مورد نظر، نیازمند حمایت و هدایت دولتها و مدیریت کارآمد میباشد. شناخت، معرفی و استفاده از روشهای جایگزین، مستلزم برنامهریزی دقیق و همه جانبه از سوی مجامع بینالمللی، دولتها، کارشناسان و بویژه کشاورزان است تا با استفاده از این روشها بتوان به خوداتکائی و اقتدار کشاورزان دست یافت.در پایان هدف پژوهش ایجاد راهکارهای جهاد اقتصادی در توسعه کشاورزی ارگانیک پیشنهاد شده است.
کلید واژه ها:
جهاد اقتصادی
کشاورزی ارگانیک
توسعه کشاورزی ارگانیک
مقدمه:
جهاد در ادبیات دینی به معنای نقطه تلاقی و درگیری دو جبهه حق و باطل یا نور و ظلمت در همه عرصه های تاریخی، اجتماعی و فردی است. انسان جهادگر اقتصادی مثل یک شطرنجباز ماهر باید همه احتمالات ممکن را در یک کار اقتصادی در نظر بگیرد تا مبادا آن چه را که انجام می دهد مستقیم یا به صورت غیرمستقیم در جهت اقتدار مادی جبهه باطل قرار بگیرد، او تا حد امکان باید امکان بهرهبرداری از رفتارهای اقتصادی را توسط دشمن به صفر برساند.کشاورزی ارگانیک را می توان به عنوان نوعی کشاورزی تعریف نمود که هدف ان ایجاد سیستمهای تولیدی کشاورزی یکبارچه نظام یافته وانسانی است که تضادی با منافع زیست محیطی و اقتصادی ندارد در ا ین نوع کشاورزی درجه اطمینان نسبت به منابع تجدید بذیر مورد بهره برداری توسط بخش کشاورزی به حدی است که امکان و توان تولید مقادیر قابل قبولی از محصولات زراعی ودامی و مواد غذایی مورد نیاز انسان و همچنین شرایطی از قبیل مصونیت در برابر افات وبیماریها برای گیاهان ودامها فراهم میاید.
بنابراین هدف بایداری در بطن مفهوم کشاورزی ارگانیک نهفته است ویکی ازعوامل اصلی تعیین کننده دربذیرش یا اعمال روشهای تولیدی ویژه است واژه ی بایدار درمفهوم گسترده تر نه تنها حفظ منابع تجدید بذی(خاک .انرژی.کانیها ) بلکه موضوعات زیست محیطی وبایداری اجتماغی را شامل میشود واژه ارگانیک بهترین مفهوم است که نه تنها که به نوع نهادهای به کار گرفته شده اشاره دارد بلکه به مزرعه به عنوان موجودی زنده که در ان تمامی اجزای تشکیل دهنده ی ان یعنی خاک کانیها مواد الی میکروارگانیسمها افات گیاهان حیوانات وانسان بر یکدیگر اثر متقابل میگذارند . به طور کلی کشت ارگانیک نوع خاصی از کشاورزی است که در آن برای تولید محصولات به جای کودهای شیمیایی و آفت کشها از روشهای زیستی باروری، در کنترل و تولید استفاده میشود. طرفداران روشهای ارگانیک، فرآوردههایی را که در نتیجه استفاده از کودها و سموم دفع آفات نباتی شیمیایی بدست میآیند را برای سلامتی انسان و محیط زیست مضر دانسته و آنها را برای کشت موفق غیر ضروری میدانند
فهرست مطالب
تببین راهکارهای جهاد اقتصادی در توسعه کشاورزی ارگانیک 1
چکیده: 1
کلید واژه ها: 2
مقدمه: 2
تعریف جهاد اقتصادی 3
تعریف کشاورزی ارگانیک: 4
ویژگیهای کشاورزی ارگانیک 4
جهاد اقتصادی در بخش کشاورزی را می توان در مفاهیم زیر خلاصه کرد: 7
محدودیتها و مشکلات کشاورزی ارگانیک 8
نتیجه گیری 10
منابع و مواخذ: 10
قیمت فایل فقط 6,000
برچسب