صنعت قند‎، نیشکر و چغندر

دسته: صنایع غذایی

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 80 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 90

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر

مقدمه:

تلاش جهت احیای کشت نیشکر پس از قرن ها فراموشی طی سالهای 1316 ‏تا 1320 باکشت قلمه هایی درمناطق آهودشت، اهواز، حمیدیه وسایر ‏مناطق مساعد خوزستان به طور آزمایشی آغاز گردید.سطح زیر کشت در ‏سال 1320 به 300 هکتار رسید . با ادامه آزمایش و بررسی های انجام شده ‏بالاخره در سال 1338 تسطیح زمین ها و متعاقبأ عملیات مربوط به احداث ‏کارخانه نیشکر هفت تپه با ظرفیت ده هزار تن نیشکر آغاز و این کارخانه ‏توانست اولین دوره بهره برداری خود را در آذر 1340 با برداشت نیشکر از ‏سطحی معادل 2400 هکتار آغاز نماید. بتدریج و با توسعه سطح زیر ‏کشت نیشکر و شناسایی مناطق دیگر و امکان تولید نیشکر بیشتر در سال ‏‏1353 دومین کارخانه قند نیشکری با ظرفیت 20000 تن قابل افزایش تا ‏‏30000 تن در کشت وصنعت کارون در شمال شهر شوشتر تاسیس و راه ‏اندازی گردید .تولید نیشکر و شکر تولیدی در دوکارخانه مذکور در ده سال ‏گذشته جمع آوری شده است.‏

کلمات کلیدی:

صنعت قند‎

نیشکر

چغندر

ساکاروز و خواص آن

کریستالیزاسیون

ضایعات قندی

دکانتور مکانیکی

فهرست:

نیشکر ‏4‏

‏2- ساکاروز و خواص آن ‏5‏

واکنش در مقابل قلیایی ها ‏7‏

تجزیه منوساکاریدها ‏8‏

تولید مواد رنگی:‏ ‏9‏

تولید مواد رنگی:‏ ‏10‏

تاثیر آنزیم ها و میکروارگانیسم ها ‏11‏

خواص فیزیکی کریستال ساکاروز ‏15‏

تصفیه شربت ‏16‏

دفکاسیون ‏17‏

سولفیتاتسیون ‏18‏

کربناتاسیون ‏20‏

تغلیظ شربت تصفیه شده (اواپراسیون)‏ ‏21‏

کریستالیزاسیون ‏22‏

مواد قندی(ساکارز)‏ ‏22‏

مواد قندی آلی( غیر از ساکاروز) محلول در آب ‏24‏

گالاکتوز ‏25‏

رافینوز ‏25‏

کستوزها ‏27‏

آمینو اسیدها ‏27‏

اسید گلوتامیک ‏28‏

گلوتامین ‏29‏

اسید اسپارتیک ‏29‏

ویژگی های آمینو اسیدها در رابطه با صنعت قند ‏29‏

نیتروژن مضره ‏30‏

مواد رنگی ‏30‏

‏- ملانوایدین ‏31‏

مواد غیر قندی معدنی ‏32‏

آماده سازی زمین:‏ ‏33‏

تناوب ‏34‏

تحویل وتخلیه ‏43‏

تخلیه چغندر ‏45‏

تخلیه مکانیکی ‏45‏

عیار سنجی مبنای خرید چغندر ‏47‏

نمونه برداری ‏48‏

سیلو کردن چغندر قند درکارخانه ‏49‏

زمان مطلوب برداشت ‏50‏

تاثیر زمان برداشت بر روز درصد قند و وزن تک ریشه چغندر قند ‏50‏

ضایعات قندی (ساکاروز)‌در اثر تنفس ‏51‏

تاثیر سطح مخصوص چغندر قند در تنفس( ضایعات)‏ ‏52‏

ضایعات قندی (‌ساکارز)‌دراثر آسیب دیدگی چغندر ‏52‏

ضایعات قندی (ساکارز) در اثر دما ‏53‏

آماده سازی چغندر قند ‏54‏

تخلیه با اب یا تخلیه هیدرولیکی ‏54‏

روش تخلیه خشک ‏55‏

خصوصیات کانالها ‏57‏

کشو جهت جلوگیری از ورود چغندر به خط تولید ‏58‏

آسیاب خلال با صفحه متحرک( برش کامل)‏ ‏59‏

استخراج (‌شربت گیری)‏ ‏61‏

استخراج جامد- مایع ‏61‏

استخراج گاز- مایع ‏62‏

شروط استفاده از استخراج در صنعت قند ‏62‏

فاکتورهای موثر در استخراج شربت ‏62‏

دما ‏63‏

مدت دیفوزیون ‏64‏

مقدار آب مصرفی ‏64‏

آلودگی میکروبی ‏64‏

کیفیت آب مصرفی در دیفوزیون ‏65‏

تفاله خشک کنی ‏65‏

روشهای تصفیه شربت خام ‏66‏

حلالیت آهک درمحلولهای قندی ‏66‏

آهک خور مقدماتی ‏68‏

آهک خور اصلی ‏68‏

کربناتاسیون یا ساتراسیون یک ‏70‏

کربناتاسیون یا ساتراسیون دو ‏71‏

آهک خور اصلی ‏72‏

کنترل وتنظیم فشار گاز ‏72‏

گاز پخش کن ‏73‏

ته نشین کننده یا دکانتور ‏73‏

‏- دکانتور استاتیکی(‌ایستایی)‏ ‏73‏

‏- دکانتور مکانیکی ‏74‏

صافی تغلیظ گل ‏74‏

صافی های تغلیظ مداوم ‏75‏

غلیظ کردن شربت رقیق(اواپراسیون)‏ ‏75‏

کریستالیزاسیون ‏76‏

هدف کریستالیزاسیون ‏76‏

محلول اشباع ‏77‏

فوق اشباع و ضریب فوق اشباع ‏78‏

بدنه های طباخی با بهم زن های مکانیکی ‏79‏

سایر تجهیزات دستگاه های طباخی ‏80‏

مایشه کردن پخت(‌ملاکسور، رفریژان)‌یا کریستالیزاسیون سرد ‏80‏

ساختمان مایشه ها(‌بهم زن و سرد کننده)‏ ‏82‏

الف- بارگیری ‏83‏

ب- جداکردن شربت ‏84‏

سانتریفوژهای دائم ‏85‏

قندگیری از ملاس ‏88‏

قیمت فایل فقط 24,000

برچسب

  • پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر
  • پایان نامه
  • صنعت قند‎
  • پایان نامه کارشناسی رشته صنایع با عنوان صنعت قند‎ ‎‏، نیشکر و چغندر
  • نیشکر
  • چغندر
  • صنایع غذایی
  • ساکاروز و خواص آن
  • پایان نامه رشته صنایع
  • کریستالیزاسیون
  • ضایعات قندی
  • دکانتور مکانیکی

واریز هزینه و دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.