پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

  • دسته بندی: پاورپوینت
  • قیمت: 4400 تومان

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 44 اسلاید

تاریخچه کنسرو

کلمه کنسرو سازی از لغت یونانی conservar به معنی حفظ کردن گرفته شده است.

تعریف کنسرو کردن: عبارتست از ایجاد شرایط که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود.

اصل کنسرو کردن مواد غذایی:

براساس از بین بردن مقاوم ترین میکروب بیمـاریزا نسبت به حرارت می باشد که باکتری کلستریدیوم بوتولینوم می باشد و یک باکتری غیربیماریزا دیگر که مقاومت زیادی در مقابل حرارت دارد.

  • پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.