فرمت فایل: doc
حجم فایل: 1932 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 34
دانلود مقاله رشته الکترونیک
درایوهای کششی مبدل پیشرفته و کنترل آنها
مقدمه:
در سال 1970 لوکوموتیو برقی - دیزلی DE2500 عملی و موثر بودن سیستم درایو AC قطار با تغذیه اینورتر را به اثبات رساند. کمپانی ABB برروی اینورتر منبع جریان( CSI) و اینورتر منبع ولتاژ(VSI) آزمایش های خود را انجام داد و پس از ارزیابی به این نتیجه رسیدکه اینورتر منبع ولتاژ بهترین گزینه برای سیستم درایو قطار می باشد علت اصلی این موضوع آن است که اینورتور منبع جریان احتیاج به دومبدل ( Converter) دارد ؛یکی برای تولید منبع جریان ثابت و دیگری برای تولید شکل موج های سه فاز ، در حالیکه اینورتر منبع ولتاژ تنها نیاز به یک اینورتر برای تولید ولتاژ متغیر و فرکانس متغیر (VVVF)دارد که باعث حذف مقدار قابل توجهی از سخت افزار می شود .
سیستم های عمومی نیروی محرکه برای وسایل نقلیه الکتریکی شامل دو موتور در هر اینورتور منبع ولتاژ می باشد ولی تعداد اینورترها در هر وسیله و تعداد موتورها در هر اینورتر با توجه به مسایل اقتصادی ، نوع عملکرد ومحدودیت های فضا تعیین می شوددر طول توسعه تکنولوژی درایو AC محدودیت های توان وسایل نیمه هادی کاربرد تکنولوژی AC را غیر اقتصادی می ساخت . پیشرفت نیمه هادی های قدرت از سال 1970 به بعد منجر به تولید ابزارهای نیمه هادی با توان نامی و ولتاژ بیشتر گردید که این باعث تجاری شدن درایو AC به عنوان یک تکنولوژی جدید در صنعت حمل ونقل گردید .
در سال1984 کمپانی های Amtrak , ABB برنامه آزمایشی برروی محرکه AC لوکومتیوهای مسافربری را آغاز کردند در سال 1988 لوکوموتیو مسافربری با سیستم نیروی محرکه سه فاز توسط ABB مورد بهره برداری قرار گرفت این لوکوموتیو نه تنها انتظارات را برآورد ساخت بلکه از حد قابل پیش بینی نیز فراتر رفت . این سیستم درایو با تریستور ساخته شده بود که از نظر هزینه و طراحی مشکل ساز بود .
با پیشرفت و توسعه GTO ها که قابلیت تحمل جریان و ولتاژ زیاد را دارند ، به سرعت GTO ها جایگزین تریستورها در اینورترهای AC شدند که این باعث حذف مدارهی کموتاسیون (خازن ها ، چوک ها وتریستورهای کمکی ) شد این امر اساساً اندازه ، وزن نویز و هزینه را کاهش می دهد در حالیکه قابلیت اطمینان اینورتر نیز بالا می رود این مزایا در کنار مزایای موتور القایی تکنولوژی درایو AC را برای کاربردهای حمل و نقل عملی ساخت .
کلمات کلیدی:
درایوهای تراکشن
درایوهای تراکشن اینورتری پیشرفته
کنترل درایوهای تراکشن اینورتری پیشرفته
فهرست مطالب
درایوهای تراکشن اینورتری پیشرفته و کنترل آنها 2
6-1) سیر تکامل درایو AC در سیستم های تراکشن 2
6-2) درایوهای تراکشن موتور القایی 4
شکل (1-6) درایوهای تراکشن با موتورهای سه فاز 5
6-2-2) درایوهای تراکشن اینورتر منبع جریان تغذیة DC 7
شکل (4-6) وضعیت های حلقه DC یک درایو اینورتر منبع جریان 10
شکل (5-6) اینورتر منبع ولتاژ مدار قدرت و شکل موج ها 12
شکل (6-6) مدار قدرت یک فاز اینورتر NPC سه سطحی را نشان می دهد 14
شکل (6-6) اینورتر منبع ولتاژ سه سطحی NPC- مدار قدرت و جدول سوئیچینگ 15
6-2-4) درایوهای تراکشن VSI تغذیه AC مبدل پالس 15
6-2-6-1) PWM موج مربعی(Square - Wave PWM) 19
شکل( 9-6) شکل موج های ورودی و خروجی مقایسه کننده یک اینورتر PWM موج مربعی 19
6-2-6-2) PWM سینوسی (Sinusoidal PWM) 21
شکل (11-6) روش مدولاسیون برای قطار Eurostar 23
شکل(12- 6) سیستم کنترل کننده جریان PWM در حالت کلی 25
مقایسه سیستم های محرک انواع لوکوموتیو و انتخاب سیستم مناسب برای حمل و نقل ریلی 28
قیمت فایل فقط 17,000
برچسب