فناوری های نوین در صنایع غذایی

  • دسته بندی: پاورپوینت
  • قیمت: 5700 تومان

فرمت: پاورپوینت {قابل ویرایش می باشد}

تعداد اسلاید:57

خلاصه ای از متن:

فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون ׃

ü- اسیدیته وPH ماده غذایی

ü- بر اساس فعالیت آبی ماده غذایی

ü- خصو صیت فیزیکی ماده غذایی

• - ضریب انتشار گرمایی

• - دانسیته محصول

• - ضریب انتقال حرارتی

• - گرمای ویژه در فشار ثابت

ü- فرمولاسیون محصولات

ü- میزان آلودگی و بار میکروبی ماده غذایی

  • صنایع غذایی

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.