طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی تولید نان فانتزی-1

  • عنوان: طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی تولید نان فانتزی
  • ظرفیت: 750 تن در سال

مقدمه

بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است. به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین النهرین می روییده است و دانه های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است. در ایران، نمونه های گندم در کاوش های باستان شناسی انجام شده در دامغان، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت می شده است. برای پخت نان، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است. به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می گرفته است.

پس از آن، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید. جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می شود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد می شوند آخر خارج می شوند و به علاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه،روشهای نوین عمل آوری خمیر و پخت نان ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم و فانتزی می باشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان، از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می گردد. با توجه به اینکه، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان، نان می باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی تولید نان فانتزی

طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی نان ماشینی

طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی لواش

طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی نان صنعتی

خلاصه طرح

موضوع طرح

ظرفیت

محل اجرای طرح

سرمایه گذاری کل

سهم آورده متقاضی

سهم تسهیلات

دوره بازگشت سرمایه

اشتغالزایی

توجیه اقتصادی

سرمایه گذاری ثابت

الف - 1) زمین

الف - 2) محوطه سازی

الف - 3) ساختمانها

الف - 4) ماشین آلات

الف - 5) تاسیسات

الف - 6) وسایل نقلیه

الف - 7) تاسیسات اداری

الف - 8) هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه های جاری

ب - 1) مواد اولیه و نهاده های تولید

ب - 2) حقوق و دستمزد

ب - 3)هزینه نگهداری و تعمیرات

ب- 4) هزینه استهلاک

ب- 5) سوخت و انرژی

ج - فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه فروش و اداری (معادل 2% فروش سالانه)

سود ویژه قبل از کسر مالیات

محاسبه دوره برگشت سرمایه

محاسبه نقطه سر به سر (در 100% تولید)

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژی

تعمیر و نگهداری

توزیع و فروشاستهلاک قبل ازبهره برداری

پیش بینی نشده

محاسبه کارمزد وام

عقد مشارکت مدنی

کارمزد عقد مشارکت مدنی

عقد فروش اقساطی

کارمزد عقد فروش اقساطی

کارمزد سالانه

اصل تسهیلات

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

پرداخت قیمت و دریافت فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.