طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو-1

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد. طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد.

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 189 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 17

حجم فایل: 22 کیلوبایت

مقدمه:

علیرغم نیاز کشور به واردات محصـولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشـور میگردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را دو چندان مینماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام میتوانند پاسـخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:

به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتیگراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.

برای استخراج عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دیاریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.

خلاصه طرح:

موضوع طرح: تولید و بسته بندی آبلیمو

ظرفیت: 800 تن در سال

محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی

سرمایه گذاری کل: 2312 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی: 232 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 2080میلیون ریال

دوره بازگشـت سرمایه: 16 ماه

اشتغالزایی: بیست نفر

دانلود


برچسب ها: دانلود طرح کارآفرینی تولیدی دانلود طرح توجیهی تولید آبلیمو دانلود طرح توجیهی بسته بندی دانلود طرح کارآفرینی بسته بندی آبلیمو بسته بندی آبلیمو تولید ابلیمو

  • حاوی فایل ورد قابل ویرایش

  • سوالات خود را درباره این فایل بپرسید.

    • دانلود طرح کارآفرینی تولیدی
    • دانلود طرح توجیهی تولید آبلیمو
    • دانلود طرح توجیهی بسته بندی
    • دانلود طرح کارآفرینی بسته بندی آبلیمو
    • بسته بندی آبلیمو
    • تولید ابلیموطرح
    • توجیهی
    • تولید
    • بسته
    • بندی
    • آبلیمو

    واریز هزینه و دانلود فایل

  • نظرات 0 + ارسال نظر
    امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.