پاورپوینت تغذیه ورزشی-2

  • دسته بندی: ورزشی
  • قیمت: 5000 تومان

تغذیه ی ورزشی

مقدمه:

یک شاخه ی علمی از حیطه ی فیزیولوژی ورزشی و از اصول سه گانه ی طب ورزشی و همچنین در یکی از جنبه های مهم علم تمرین نیز به شمار می رود.

غذا در واقع منبع تامین کننده ی سوخت بدن و زمینه ساز فعالیت ها و سازگاری های بدن برای ورزش می باشد. تغذیه ی مطلوب تغذیه ای است که مواد غذایی لازم را جهت رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن تأمین کند. تغذیه ی خوب موجب افزایش کارایی مکانیسم های بدن انسان و تغذیه ی نامناسب بالعکس موجب کاهش کارایی مکانیسم های بدن انسان می گردد. ترکیب مواد غذایی تشکیل دهنده ی یک رژیم غذایی برای ورزشکاران با افراد عادی متفاوت بوده و به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. قد 2. وزن 3. جنس 4. سن 5. هدف از مبادرت به فعالیت های ورزشی (کاهش وزن، حفظ تندرستی، رقابت و قهرمانی) 6. نوع فعالیت ورزشی (نوع سیستم های درگیر) و مدت آن 7. سطح ورزشی ورزشکار 8. تعداد جلسات در هفته و در روز

اعمال مواد غذایی در بدن به شرح زیر می باشد:

  1. رفع گرسنگی در فرد 2. تأمین انرژی برای فعالیت های روزانه 3. تأمین مواد لازم بدن برای رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن 4. تأمین ویتامین ها و مواد معدنی ضروری بدن

فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 105

  • ترکیب مواد غذایی
  • متابولیسم
  • کاتابولیسم
  • آنابولیسم
  • دی‌ساکاریدها

واریز هزینه و دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.