تغذیه ی ورزشی
مقدمه:
یک شاخه ی علمی از حیطه ی فیزیولوژی ورزشی و از اصول سه گانه ی طب ورزشی و همچنین در یکی از جنبه های مهم علم تمرین نیز به شمار می رود.
غذا در واقع منبع تامین کننده ی سوخت بدن و زمینه ساز فعالیت ها و سازگاری های بدن برای ورزش می باشد. تغذیه ی مطلوب تغذیه ای است که مواد غذایی لازم را جهت رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن تأمین کند. تغذیه ی خوب موجب افزایش کارایی مکانیسم های بدن انسان و تغذیه ی نامناسب بالعکس موجب کاهش کارایی مکانیسم های بدن انسان می گردد. ترکیب مواد غذایی تشکیل دهنده ی یک رژیم غذایی برای ورزشکاران با افراد عادی متفاوت بوده و به عوامل زیر بستگی دارد:
اعمال مواد غذایی در بدن به شرح زیر می باشد:
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 105