برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

  • موضوع: برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
  • تعداد صفحات: 34 صفحه

مقدمه

بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که از شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی پایدار کننده ها، قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز می باشد. این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی ‘بستنی’ را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

واریز هزینه و دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.