در فارسی به فرا مدرن و پسا مدرن ترجمه شده است. که منظور شرایط بعد از مدرن و یا مرحله تاریخی بعد از مدرن است. این لغت به پسا نو گرایی و ما بعد تجدد هم ترجمه شده است.
بعضی پست مدرن را دوره فرا صنعتی تلقی کرده اند، عده ای نیز آن را متفاوت از دوره مدرن می دانند البته عده ای از فلاسفه هم آن را مرحله ای از دوران مدرن می دانند که نقدی به خود مدرن است. ولی از نظر ماهیت تفاوتی با عصر مدرن ندارد. عده ای هم پست مدرن را پاسخ گوی دوره مدرن می دانند بدون آنکه راه حل مشخصی ارائه دهد. پست مدرن نقد مدرنیته در فرایند تاریخ مدرنیته است و نباید آن را با هر گونه ضدیت و نقد مدرنیته از مواضع سنتی اشتباه گرفت. هدف متفکران پست مدرن به هیچ وجه بازگشت به دوران ما قبل از مدرن نیست زیرا دوران ما قبل مدرن از نگاه پست مدرن ها در یک مساله مشترک است که هر دو به نوعی کلیت ثابت و امر عام و توتالیته قائل هستند.
منتهی توتالیته ماقبل مدرن یک نوع توتالیته مذهبی است و دوران مدرن عقل جدید است. پست مدرن با مدرنیته متفاوت است زیرا پست مدرن تشکیک در اصول و مبانی مدرنیته است بدون اینکه همه شئون و آثار و نتایج آن را رد کند. به عبارت دیگر وضع پست مدرن وضعی است که در آن مدرنیته با تحقق تمام امکاناتش وجود دارد اما اعتقاد به آن سست شده است. چارلز جنکز در مورد عصر پست مدرن می نویسد: پست مدرن مشکلات امروز جوامع مدرن مانند کم بها شدن حیثیت انسان، بی هویتی، بحران های فرهنگی، خشونت بیش از حد، جنگ های ویرانگر، کم رنگ شدن روابط انسانی و بالاخره سیطره تکنولوژی بر زندگی انسان که به سبب شرایط عصر مدرن به وجود آمده است را زیر سوال می برد اما هرگز پاسخی مناسب برای این معضلات عصر مدرن ارائه نمی کند. به طور کلی پست مدرنیسم بیشتر از جنبه نقد مدرنیسم از آغاز پیدایش این جهان بینی تا کنون مطرح است لذا پست مدرنیسم ضد جنبش فکری رنسانس، ضد عصر رو شنگری و خرد گرایی متعاقب آن، ضد انقلاب کبیر فرانسه، کمونیست و هرگونه ایدئولوژی و فرا رویت است. اگر چه پست مدرنیسم طرحی مدون ومعین و غایات مشخص برای جهان بعد از سنت ارائه کرد، ولی پست مدرنیسم فاقد این اصول تعیین شده و مرز بندی های دقیق و روشن است. نظریات پست مدرنیسم و نقد آن از مدرنیسم در موارد زیل قابل بررسی است.
- پست مدرنیسم و مبانی فکری و نظری آن
- پست مدرن چیست و علل پیدایش آن؟
- نظریات پست مدرنیسم و نقد آن از مدرنیسم
- عقلانیت
- ایدئو لوژی
- کثرت گرایی
- تاریخ
- رسانه
- زبان
- تکنولوژی
- مبانی نظری مکتب پست مدرن
- ایهام سبک
- مردم پسند و کثرت گرا
- سمبلیسم
- سنت ها
- پیچیدگی
- بیان دو رگه
- موافق ارگانیک و تزئینات کاربردی
- دوستدار استعاره
- طرفدار شوخی
- دوستدار مرجع تاریخی
- مبانی طراحی مکتب پست مدرن
- لویی کان
- بیو گرافی
- تحقیقات و مطالعات در زندگی شغلی او
- مبانی نظری لویی کان
- مبانی طراحی لویی کان
- فهرست آثار لویی کان
- خانه ها
- مکان های مراسم مذهبی
- مراکز فرهنگی
- مکان های رفاهی و خیریه
- مکان های کار
- شهرسازی
- آثار لویی کان به روایت تصویر
تصاویری از اسلایدها