پایان نامه بررسی مدار شیر ترمز اتوماتیک لکوموتیو

مقدمه

این گزارش به تشریح عملکرد سوپاپ ترمز اتوماتیک به منظور شبیه سازی و تحلیل رفتار دینامیکی شیر می پردازد. هدف اصلی از تحلیل، تعیین فشار دبی خروجی از شیر پر بر حسب زمان در وضعیتهای تلف کاری آن می باشد. بدین منظور لازم است تا ابتدا تشریح دقیقی از عملکرد و وضعیت سیستم ارائه گردد، تا بر پایه آن بتوان مقادیر ورودی و خروجی را به هم مرتبط نمود. لذا لازم است تا ابعاد و اندازه های شیر اعم از اندازه مقاطع و حجم ها، و نیز سایر مشخصات شیر، نظیر ثابت فنرهای تعیین گردد. بر اساس آنچه ذکر شد در این گزارش ابتدا به بررسی مدار کلی شیر ترمز اتوماتیک و جایگاه این شیر در ارتباط با سایر اجزا ترمز می پردازیم. سپس مسیر و جریان هوا در ادامه شرحی بر عملکرد اجزا تشکیل دهنده ترمز اتوماتیک ارائه می گردد. در پایان ابعاد و اندازه های شیر ارائه می گردد. ترمز به عنوان کنترل کننده سرعت در قطار، اصلی ترین رکن ترددایمن می باشد. بنابراین نخستین اولویت در طراحی این سیستم، بالا بودن ایمنی، حتی به ازای هزینه بالا و استفاده از روشهای غیر معمول، می باشد.

به همین منظور ترمز قطار به نحوی طراحی گردیده که بر خلاف سیستمهای رایج، کاهش شار لوله ترمز، باعث عمل ترمز گیری می شود. این امر خصوصا در موقع گسیختگی قطار حائز اهمیت است و باعث خواهد شد تا در موقع گسیختگی قطار کاهش خوبخودی در لوله ترمز روی داده و قطار به طور خودکار ترمز بگیرد.

به طور مختصر مکانیزم مدار ترمز و جایگاه سوپاپ ترمز اتوماتیک در آن را می توان اینگونه بیان نمود:

موتور قطار مستقیما در ارتباط با کمپرسوری است که می تواندهوای متراکم با فشار حدود 14.Psi تولید می نماید. هوای فشرده پس از ذخیره شدن در مخزن اصلی عیور از لوله ها و صافی ها وارد سوپاپ ترمزاتوماتیک (یا شش دنده) می گردد و طی پروسی تبدیل به هوای با فشار حدود 70Psi می شود و از آن پس، این فشار تنظیم شده وارد ولوله ای به نام لوله اصلی brake pipe) یا لوله ترمز) می گردد. این لوله در سرتاسر قطار امتداددارد و توسط لوله های لاستیکی بین واگن ها ارتباط آنهابا یکدیگر و نیز لوله اصلی لکومتیو برقرار می شود.

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 7.95 مگابایت
  • شماره ثبت: 505

واریز هزینه و دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.