این مقاله یک چارچوب یکپارچه را با استفاده از یک روش SWOT-fuzzy TOPSIS که با فرایند تحلیلی سلسله مراتبی (AHP) ترکیب شده است، جهت آنالیز یک زنجیره تامین کننده برق ارائه می دهد. مقاله به دو بخش اصلی تقسیم می شود. در بخش اول، چارچوب یکپارچه متشکل از یک چارچوب کمی و یک چارچوب کیفی ارائه شده است، در چارچوب کیفی، ساختار کلی و اصطلاحاً چارچوب های طراحی پیشرفته برای یک زنجیره تامین کننده برق توسعه داده شده اند. چنین عملی بر پایه مروری بر متون مرتبط با زنجیره منابع صورت پذیرفته است(SCM). پس از آن یک از چارچوب کمی ‘قدرت ضعف فرصت و تهدید ‘(SWOT)بر پایه یعناصری که چارچوب کیفی پیشنهاد می دهد جهت فرمول بندی نمودن استراتژی طراحی استفاده شده است.
از آنجا که آنالیز کیفی SWOT می تواند برای فرمول بندی کردن یک طرح عملی، غیر کافی باشد، لذا روش یکپارچه SWOT-Fuzzy-TopSIS که با روشAHP ترکیب شده است، پیشنهاد گردیده است. هدف چنین روش پیشنهاد شده ای اولویت بندی فاکتورهای تعریف شده SWOT و فرمول بندی نمودن استراتژی طرح با استفاده از اولویت های بالاتر است.در بخش دوم مقاله نیز یک چارچوب یکپارچه مرتبط با منابع تامین کننده برق در ترکیه نشان داده شده است.
SCM یک روش مدیریت زنجیره قیمت از عرضه کننده کالای یک منبع به مشتری مشتری یک شرکت و یا کمپانی است و هدف آن رسیدن به یک قیمت کلی است. مجموعه متون بسیار متنوعی در زمینه SCM وجود دارد [1-5]. نگاه جامع به فرآیندهای پشت به پشت(end-to-end)هسته اصلی مفهوم SCM است. چنین نگاهی بهینه سازی کلی را به جای بهینه سازی فرآیندهای زیر مجموعه، مدنظر قرار می دهد. یک زنجیره تامین کننده برق یک زنجیره تولید مهم و قابل توجه است که فرآیندهایی را از یافتن منابع سوختی اصلی گرفته تا مصرف برقرا در برمی گیرد. از آنجا که الکتریسیته یک موجودیت به شدت فناپذیر است لذا نگاهی جامع به فرآیندهای طراحی صحیح زنجیره های منابع جهت جلوگیری از رخداد تلفات الکتریسیته بسیار ارزشمند خواهد بود. تحقیقات بسیار زیادی در مورد زنجیره های منابع الکتریسیته انجام پذیرفته است.