دسته بندی: مهندسی » مهندسی معماری
تعداد مشاهده: 350 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 67
حجم فایل: 42,473 کیلوبایت
دانلود تحقیق در مورد معماری بیونیک،
در قالب فایل word و در 67 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
مفهوم واژه بیونیک
آشنایی با معماری بیونیک
پیشگامان معماری بیونیک
نمونه هایی از معماری بیونیک از گذشته تا حال
سخن آخر
منابع
بخشی از مقدمه تحقیق:
انسان از بدو پیدایش تاکنون، در طبیعت به کندوکاو مشغول است، در طبیعتی که همواره برای او ناشناخته و پر رمز و راز بوده است. زمانی او به تدریج از دل طبیعت واژه های تک+نو+لوژی را بیرون کشید و آن ها را برای ترکیب درذهن خود پرواند و حاصل آن را طی قرن ها به زبان های مختلف بازگو کرد، روزی با یک کشف جدید حیرت دنیا را برانگیخت و روز دیگر با یک برخورد ناگهانی در افکار، اختراعی را آماده ثبت نمود و به این ترتیب تکنولوژی پا گرفت. تکامل نه فقط از مغز انسان بلکه در پیش چشمان او از طبیعتی که خداوند در اختیارش گذاشته است می تراود. سال هاست که محققان در پی یافتن چنین ارتباطی هستند تا از طریق آن چگونگی شکل گرفتن سیستم های مختلف زندگی را ارزیابی کنند.
رویکرد به طبیعت را در طول تاریخ معماری در آثار بسیاری از بزرگان دیده ایم. از قضا همه ی معمارانی که بر سر اُنس با طبیعت بوده اند، توانسته اند به دست آوردهای عملی و نظری ارزشمندی دست یابند. به یاد بیاوریم سخن زیبای پل کله را که عقیده داشت به مانند همان کودکی که در بازی خود، ما را تقلید می کند، ما هم باید به تقلید از نیروهایی بپردازیم که جهان را ساخته است. بی سبب نیست که طبیعت برای پل کله به مثابه ماده قابلی بود که او در مقام یک هنرمند به درون آن نفوذ می کرد. تادائو آندو هم خلق یک بنا را به عنوان پاره ای از طبیعت قلمداد می کرد. او احجام معماری را گونه ای درخت و صخره و کوه و تپه می انگاشت و در فرآیند خلاقیت های خود، به دنبال بازسازی ذوقی از طبیعت بود. فرانک لوید رایت، بنیان گذار معماری ارگانیک، هم از همان آغاز خانه هایش را با طبیعت می آمیخت.
وی در آمیختگی طبیعت و معماری چنان استادانه عمل می کرد که تشخیص این که کجا طبیعت پایان می یابد و کجا ساختمان های او آغاز می شود براستی دشوار است. لوکور بوزیه نیز نگاهی تازه به طبیعت داشت. او با طرح ویلای ساوا در پوآسی فرانسه و ایجاد یک تراس وسیع در آن و قراردادن قاب هایی خالی در نمای آن، واسطه ای بین معماری داخل و طبیعت بیرون به وجود آورد…