اثر املاح معدنی بر بدن

  • دسته بندی: زمین شناسی
  • قیمت: 6000 تومان

عنوان: اثر املاح معدنی بر بدن

قالب: Word

تعداد صفحات: 39

تمام غذاها علاوه بر اجزای اصلی دارای مقادیر متفاوتی مواد معدنی هستند. مواد معدنی ممکن است بصورت نمک های آلی یا غیر آلی یا بصورت ترکیب شده با مواد آلی وجود داشته باشند. برای مثال می توان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیم ها اشاره کرد.

بیش از 60 عنصر در غذاها وجود دارد. معمولا مواد معدنی را به دو دسته تقسیم می کنند.

1- اجزاء نمکی اصلی 2- عناصر ناچیز

اجزای نمکی اصل شامل پتاسیم، سدیم کلسیم منیزیم، کلرید، سولفات، فسفات و بی کربنات هستند. عناصر ناچیز را می توان به سه گروه تقسیم کرد.

1- عناصر مغذی ضروری که شامل آهن، مس، ید، کبالت، منگنز و روی می باشند.

2- عناصر غیر رسمی مغذی که شامل آلومینیوم، بر، نیکل، قلع، کروم هستند.

3- عناصر سمی غیر مغذی که شامل جیوه، سرب ارسنیک، کادمیم و آنتیموان می باشد.

معمولا مواد معدنی موجود در غذاها توسط خاکسترسازی یا سوزاندن معین می گردد. این عمل مواد آلی موجود در غذا را نابود می کند و فقط مواد معدنی باقی می ماند.

  • اثر املاح معدنی
  • بدن
  • پتاسیم
  • سدیم
  • کلسیم

واریز هزینه و دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.