گزارش کارآموزی در کارخانه نوشابه سازی زمزم

  • عنوان: گزارش کارآموزی در کارخانه نوشابه سازی زمزم
  • فرمت فایل: word (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات: 16

پروسه تولید نوشابه در کارخانه زمزم

  • تصفیه آب

اولین اقدام انجام گرفته روی آب بعد ار استخراج، ضد عفونی کردن آن است. منبع آب کارخانه آب چاهی است به عمق بیش از 150 متر و قدمت 50 ساله که روی این آب عملیات تصفیه انجام گرفته و درنهایت آب مورد استفاده برای تمام مصارف از آن تامین می گردد.آب استخراج شده در یک آب انبار ذخیره می شود که یک پیش مخزن است و ابعاد آن4×6×6 است و با دبی ثابت 35m2/h مصرف می شود.مخزن از طریق یک لوله به یک کلریناتور متصل است. کلر مورد نیاز رادریک مخزن ساخته وبا میکسر مخلوط کرده و به آب می رسانند. کلر به صورت ضربانی به آب مخزن تزریق می شود. بعد از این بخش دو مسیر برای تصفیه آب وجود دارد:

  1. صنعتی
  2. آب آشامیدنی: برای مصرف خط تولید و آشامیدن و… استفاده می شود و 2 مسیر برای تصفیه آن وجود دارد:
  • تصفیه شیمیایی که در این کارخانه دیگر از این بخش استفاده نمی شود.
  • reverse osmosis

آب پس از کلرزنی در مخزنی واقع در بخش بیرونی سالن تصفیه آب به ظرفیت 40000 ذخیره می شود واز این مخزن توسط پمپهایی به تصفیه آب می رود.در کنار این مخزن،مخزن دیگری به ظرفیت 60000 لیتر قرار گرفته که آب آشامیدنی در آن ذخیره می شود.برای فرستادن آب از این مخزن به خط تولید به عنوان آب مصرفی نوشابه،از پمپ های استیل استفاده می شود.درحالی که برای استفاده هایی غیر از آشامیدن از پمپ های چدنی استفاده می کنیم.

پرداخت قیمت و دریافت فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.