فرمت فایل: WORD قابل ویرایش
تعدادصفحات:67
{ فصل اول }
ویژگی های فرایند ‚ نکات فنی و شرایط عملیاتی:
1-1- تعریف – ویژگی ها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظا هری:
صابون پر چرب:
صابون رختشوئی:
صابون بچه:
2-1) ویژگی ها مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ‚ طبقه بندی ‚ فرمول
1-2-1) ویژگی های فیزیکی
جرم مولکولی صابون
{ فصل دوم }
2-1 ) چگونگی بسته بندی اجزا و قطات متشکل:
صابون بچه:
2-1 ) حد استاندارد ملی و جهانی:
4-2 ) چگونگی و میزان بکار گیری بعنوان کالا نهایی یا واسطه رومصرفی:
5-2 ) ارائه دیدگاهای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغییرات
{فصل سوم }
1-1-3 ) ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه
روش نیمه مدرن:
روش نیمه پیوسته و مدرن:
مسیر فرایند و نمودار گردش مواد:
2-1-3) کنترل کیفیت محصول نهائی:
1)- تجزیه صابون و تامین مقدار کل اسید های چرب خام:
-2-3) مشخصات ظروری خدمات مورد نیازو تاسیسات عمومی که شامل آزمایشگاه و تعمیرگاه و
2-2-3 ) جدول ماشین آلات:
3-2-3 ) چارت نیروی انسانی:
کل زیر بنای ساختمان:
3-2 ) اندازه گیری کلرید محتوی در صابون به روش تیتراسیون:
اندازه گیری کلرید محتوی در صابون – روش تیتراسیون
فصل چهارم:
2-1-4- جدول هزینه سالانه انرژی مصرفی
3-1-4- جدول خدمات نیروی انسانی
2-2-4: تأسیسات عمومی:
5-2-4- هزینه های قبل از بهره برداری:
2- هزینه ثبت قراردادها:
3-4- برآورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش، کل سرمایه گذاری، میزان و شرایط اخذ و بازپرداخت وام بانکی و هزینه های مربوطه.
هزینه های پیش بینی نشده:
برآورد هزینه سالیانه تولید:
4-4- هزینه های استهلاک ، تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی و سایر موارد.
4-4- محاسبه هزینه های استهلاک:
5-4- برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید و تعیین قیمت تمام شده محصولات
1-5-4- برآورد هزینه های ثابت و متغیر طرح
هزینه های متغیر تولید:
1-7-4- ارزش افزوده
برگشت سرمایه:
سهم منابع داخلی:
تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح:
ویژگی های فرایند ‚ نکات فنی و شرایط عملیاتی: