ترجمه مقاله تنظیم رونوشتی گونه اکسیژن واکنشی-1

  • عنوان انگلیسی مقاله: Transcriptional Regulation of ROS Controls Transition from Proliferation to Differentiation in the Root
  • عنوان فارسی مقاله: تنظیم رونوشتی گونه اکسیژن واکنشی، گذر از تکثیر به تفکیک در ریشه را کنترل می کند.
  • دسته: زیست شناسی
  • فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 25
  • دانلود رایگان نسخه اصلی مقاله

چکیده ترجمه

توازن و تعادل بین تفکیک و تکثیر سلولی از جنبه های مهم ارگانیسم های چند سلولی می باشد. ما با استفاده از داده های بیان ریشۀ آرابیدوپسیس عامل رونویسی UPBEAT1(UPB1) را شناسایی کردیم که این توازن وتعادل را تنظیم می کند. برش عمودی بیان گستردۀ ژنومی به همراه آنالیز ChIP-chip نشان داد که UPB1 بیان مجموعه ایی از پراکسیدازهایی که تعادل گونۀ اکسیژن واکنشی (ROS) بین منطقۀ تفکیک سلول و منطقۀ ازدیاد سلول در جایی که تفکیک شروع می شود را مدوله می کند، مستقیما تنظیم می کند. توزیع فعالیت UPB1، تعادل ROS را دستخوش تغییر می کند، و باعث تأخیر آغاز تفکیک می شود. مدولاسیون تعادل ROS و فعالیت پراکسیداز از طریق واکنشگرهای شیمیایی به روشی که با عملکرد UPB1 همخوانی دارد، بر آغاز تفکیک تأثیر میگذارد. این مسیر جدا از نشانه دهی هورمون گیاهی اکسین و سیتوکینن عمل می کند. مقایسه با کنترل رشد تنظیم شده با ROS در حیوانات نشان می دهد که یک مکانیسم مشابه درگیاهان و حیوانات وجود دارد.

مقدمه

رشد ارگانیسم های چندسلولی به حفظ تعادل کامل بین تقسیم و تفکیک سلول بستگی دارد. قطع این تعادل در حیوانات باعث بیماری هایی چون سرطان می شود. در گیاهان به دلیل اینکه اندام ها دائما از سلول های ساقه به وجود می آیند، در نتیجه قطع این تعادل باعث توقف پیش از موعد رشد یا اندام زایی غیرعادی می شود. در ریشۀ آرابیدوپسیس، سلول ها از مرکز سلول ساقه در رأس نشأت می گیرند. دودمان این سلول های ساقه به سرعت در منطقۀ transit-amplifying به نام مریستم تقسیم می شوند. بعد از آن دستخوش افزایش گستردۀ حجم سلول در منطقۀ ازدیاد طول می شوند. گذر از تکثیر سلولی به طویل شدگی، نشانگر مرحلۀ اولیۀ تفکیک است و در نقطۀ نسبتا متفاوت هر نوع سلول خ می دهد و یک مرز تقریبا دندانه دار و ناهموار در این منطقۀ گذر (TZ) ایجاد می شود. سلول ها وقتی کاملا طویل شدند، وارد منطقۀ بلوغ می شوند که در آنجا به انواع مختلف سلول تفکیک می شوند. مطالعات قبلی نشان داده است که رشد ریشه را با توجه به میزان تقسیم سلول در ناحیۀ مریستمی و میزان انبساط سلول در منطقۀ ازدیاد طول تعیین می کنند (Beemster و Baskin، 1998).

اطلاعات فایل

  • فرمت: zip
  • حجم: 2.81 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

پرداخت قیمت و دریافت فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.