مقاله کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی، متن ترجمه به فارسی
قالب: Word
تعداد صفحات: 36
لیپازها قابل انعطاف ترین بیوکاتالیستها بوده و طیف گسترده ای از واکنش های زیست تبدیلی مانند آب کافت، اینتراستریفیکاسیون، استری شدن، تجزیه الکولیز، تجزیه اسید و آمینولیز را انجام می دهند. لیپازها می توانند بر روی انواعی از سوبستراها شامل روغن های طبیعی، تری گلیسیریدهای مصنوعی و استرهای اسیدهای چرب عمل کنند. آن ها به حلال ها مقاوم هستند و در طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی بیوتکنولوژی مورد استفاده قرار می گیرند. لیپاز تبادل استری، هیدرولیز و استرسازی و گروه مهمی از واکنش های مربوط به برنامه های کاربردی فن آوری مواد غذایی در صنعت چربی و روغن سازی، صنایع لبنی، دارویی و صنایع نانوایی را کاتالیز می کند. لیپازها بسیار تخصصی هستند؛ چراکه چربی ها را به اسیدهای چرب و گلیسرول، هیدرولیز می کنند که این کار توسط تداخل آب - چربی اتفاق می افتد و می تواند در محیط غیر آبی، این واکنش را معکوس کند. برنامه های کاربردی بیوتکنولوژی جدید مانند سنتز پلیمرهای زیستی، تولید بیودیزل، تیمار فاضلاب حاوی چربی، سنتز انانتیوپور دارویی و عوامل nutraceutical، با موفقیت انجام شده است. مقاله حاضر، مرز فناوری لیپاز را به کاربردهای فرآوری مواد غذایی می گستراند و به بحث در مورد خصوصیات مهم لیپاز و منابع آن می پردازد. روش های مختلف تثبیت لیپاز برای برنامه های کاربردی فن آوری مواد غذایی، روش های متنوع برای سنجش لیپاز، تولید لیپاز توسط استراتژی های تخمیر در حالت مستغرق و جامد و دیگر روش های تصفیه در دسترس همراه با جزئیات، بحث شده است.
کلیدواژه ها: استر، اسیدهای چرب، کاربردهای مواد غذایی، لیپازها، منابع لیپاز، تری گلیسیرید
کد IPC: INT. Cl.8 C12N9 / 20