در زیر برخی اطلاعات و تعاریف مطرح در مباحث اختلالات اسکلتی - عضلانی و ارزیابی پوسچر با توجه به مفاهیم آنها در ارگونومی ارائه شده است.
دستگاه اسکلتی - عضلانی از بافت های نرم و استخوان ها تشکیل شده است. اجزا مختلف دستگاه اسکلتی - عضلانی عبارتند از:
استخوانها، ماهیچه ها، تاندونها، لیگامنت ها، غضروف ها، عصب ها، عروق خونی.
اختلالات اسکلتی - عضلانی یا MSDs عبارت است از آسیب ها و اختلالاتی که یک یا چندین جز از دستگاه اسکلتی - عضلانی را متاثر می سازد. اختلالات اسکلتی - عضلانی شامل اسپرین، تنش،تورم، دژنراسیون، پارگی، گیر افتادگی اعصاب یا عروق خونی و شکستگی استخوان می باشند. علایم اختلالات اسکلتی - عضلانی شامل ناراحتی، درد، خستگی، ورم، خشکی، اختلالات حسی، مورمور شدن، محدود شدن دامنه حرکتی و کاهش کنترل حرکتی می باشند.
هنگامی که محیط کار و انجام وظیفه در شغل خاصی به وقوع اختلالات اسکلتی - عضلانی کمک کنند این اختلالات، اختلالات اسکلتی - عضلانی مرتبط با کار خوانده می شود.
اصطلاح مورد استفاده برای بیان آسیب هایی که به علت ترومای تکراری در طول زمان در یکی از اندام های بدن نظیر کمر، دست ها، مچ دست ها، شانه ها، گردن اتفاق می افتند. در این آسیب ها، ماهیچه ها و مفصل ها تحت فشار قرار می گیرند، تاندون ها متورم شده، اعصاب گیر افتاده و جریان خون بافت محدود می شود. از جمله اختلالات شغلی که در این گروه طبقه بندی می شوند می توان به نشانگان تونل کارپ، التهاب اپی کندیل مفصل آرنج، التهاب تاندون التهاب غلاف تاندون،نشانگان د کرون و کمر درد اشاره کرد.
عبارت است از هرگونه آسیب نظیر بریدگی، شکستگی، اسپرین، قطع عضو و… که در اثر مواجهه ناگهانی یا طولانی با ریسک فاکتورهای موجود در محیط کار روی می دهد.
شرایط، اعمال یا جنبه هایی از کار و محیط کار که ممکن است سبب WMSDs شده یا شانس و احتمال ابتلا به آن را افزایش دهند. پوسچر نامناسب، اعمال نیرو،حرکت های تکراری و عوامل محیطی نظیر دما از جمله ریسک فاکتورهای مهم هستند.
عبارت است از وضعیت استقرار قسمت های مختلف بدن شامل سر،تنه و اندام ها در فضا.
عبارت است از وضعیت استقرار قسمت های مختلف بدن شامل سر، تنه و اندام ها در فضا هنگام انجام کار.
اثرات کوتاه مدت ذهنی ناشی از مواجهه با فشار وضعیتی که در یک زمان معین ایجاد می شود.
واکنش نامطلوب عضو یا اندام در برابر فشار وضعیتی، تنش وضعیتی خوانده می شود. محدود شدن جریان خون ماهیچه، بر هم خوردن تعادل شیمیایی ماهیچه، خستگی ماهیچه ای و بروز ناراحتی و درد از جمله علایم بروز تنش وضعیتی هستند که در نتیجه استمرار فشار وضعیتی ایجاد می شوند.
حرکتی که در صفحه ساجیتال انجام می شود و موجب می گردد اندام ها خم شده یا سطوحی که از نظر ریخت شناسی شکمی بر آمده دارند در مقابل یکدیگر قرار گیرد. عکس حرکت خمش به نام کشش یا بازشدگی شناخته می شود.