دسته بندی: عمومی » صنایع غذایی
تعداد مشاهده: 274 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 49
حجم فایل: 42 کیلوبایت
دانلود تحقیق در مورد فرآیند تولید قند و شکر از چغندرقند،
در قالب doc و در 49 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرآیند تولید قند و شکر از چغندرقند
کاشت، داشت و برداشت چغندرقند
تحویل دادن چغندرقند به کارخانه
تخلیه چغندرقند و نگهداری آن در سیلو
انتقال چغندر به محل فرآیند
شستشو ی چغندر
تهیه خلال چغندر
استخراج قند از خلال
خشک کردن تفاله
تهیه شیر آهک و گاز کربنیک
زدن شیر آهک به شربت یا دفکاسیون
زدن گاز کربنیک به شربت
سانتریفوژ
آپارات II
آپارات III
مرحله قندسازی
شستشوی نیشکر
عصاره گیری از نیشکر
استفاده از فرآیند انتشار برای عصاره گیری از نیشکر
توزین شربت خام
آهک زنی به شربت خام نیشکر
ته نشین سازی ناخالصی ها و زلال سازی شربت نیشکر
تغلیظ شربت
طباخی برای تولید شکر خام
تصفیه شکر خام
آفیناسیون شکر خام (Affination of raw sugar)
حل کردن شکر خام (Melting)
طباخی برای تولید شکر سفید
مراحل عیارسنجی
دیفوزیون
انواع دیفوزیون
عوامل مؤثر بر دیفوزیون
خصوصیات پخت توسط آپارات
بخشی از ابتدای تحقیق:
قبل از ورود به مباحث اصلی، این نیاز وجود دارد که شناخت کلی از مراحل تولید قند و شکر وجود داشته باشد. همان طور که در نمودار ۱-۱ مشاهده می شود، خلاصه ای از این مراحل را بدون ذکر جزئیات، می توان به صورت زیر بیان کرد. قابل ذکر است که خطوط تولید درکارخانه های قند، کم و بیش با هم تفاوت هایی دارند، اما سعی بر ان است که متداولترین روش ها و خطوط تولید در کارخانه های ایران مبنای توضیحات باشد…