دسته بندی: عمومی » صنایع غذایی
تعداد مشاهده: 714 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 141
حجم فایل: 188 کیلوبایت
تاریخچه:
این شرکت به نام شرکت نوش مازندران و به آدرس استان مازندران - تنکابن - نشتارود کترا - از جاده اصلی شهر نشتارود 1700 متر فاصله دارد و واقع درشهرکی به نام کترا می باشد. در زمینی به مساحت 5/5 هکتار و در یک موقعیت جغرافیایی خوب این شرکت تأسیس شده است و از لحاظ دسترسی به مواد اولیه مصرفی که عموماً پرتقال و کیوی می باشد از خصوصیات ارزشمند احداث این شرکت می باشد. در یک منطقه خوش آب و هوا که با دریا فاصله 2 کیلومتری و با جنگل هم فاصله چندانی ندارد.
تعداد کل افراد مشغول در این شرکت 207 نفر می باشد که بیشترین افراد هم در تحت تولید مشغول به کار هستند این کارخانه در سال 1363 شروع به کار کرد اما به علت شرایط موجود (جنگ تحمیلی) ساخت کارخانه به تاخیر افتاده در سال 1367 ماشین آلات کنسانتره و خط بسته بندی وارد شرکت شد. و با وارد کردن تجهیزات لازم و ضروری کارخانه در سال 1372 راه اندازی شد. و اولین تولید کارخانه، کنسانتره مرکبات می باشد، در سال 1374 خطوط تولید انواع آبمیوه در بسته بندی دو یک در وزن 200gr شروع شد.
و خطوط تولید لیمو ترش نیز با ظرفیت 400 تن در مهر ماه همان سال راه اندازی شد.در سال 1976 به دلیل مرغوبیت کنسانتره به کشورهای ترکیه و آلمان صادر شد از سال 1377 به دلیل مشکلات صادرات یک وقفه دو ساله در امر صادرات به وجود آمد. در سال 1379 به اروپا و لهستان انجام شد و در سال 1378 خط پوره میوه جات راه اندازی شد. و هم اکنون شرکت نوش مازندران دارای ماشین آلات مدرن روز دنیا می باشد که به عنوان مثال خط تولید این شرکت از فرانسه و برج تغلیظ از آمریکا، کمپرسورهای هوا از آلمان و مجموعه تأسیسات سرد خانه و ژنراتور هااز ژاپن می باشد.
فهرست
فصل اول تاریخچه شرکت
تاریخچه: 2
فصل دوم ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی
مقدمه: 5
تصفیه خانه شرکت نوش: 6
سالن پاکت ساز: 8
سالن تولید: 11
چاه: 22
مخازن سختی گیر: 22
قسمت کولینگ: 25
قسمت وکیوم مرکزی: 25
سختی گیر رزینی (Softner): 26
سردخانه: 29
تصفیه فاضلاب: 30
تصفیه فاضلاب: 31
فصل سوم پرتقال و ویژگی آن نکتار میوه کیوی
پیشگفتار: 34
ویژگیهای میوه پرتقال: 34
نوشابه های میوه کیوی: 41
نکتار میوه کیوی: 41
آبمیوه کیوی و روش تهیه آن در صنعت: 46
تهیه کنسانتره از آبمیوه کیوی: 51
محصولات تخمیری میوه کیوی: 52
نوشابه های تخمیری: 52
فرآورده های مهم میوه کیوی: 53
میان پرده: 54
فصل چهارم طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن پاششی میوه
چکیده: 56
مقدمه: 57
مواد و روش ها: 60
داده های اولیه طراحی: 60
مشخصات فرآیند: 60
نتایج حاصل از آزمایشات اولیه به شرح زیر آمده است: 61
- مشخصات کلی طراحی خشک کن: 63
طراحی اجزای خشک کن: 64
طراحی محفظه خشک کن: 64
گرمکن: 68
انتخاب فن: 73
انتخاب اتمایزر: 74
طراحی سیستم کنترلی: 75
ساخت خشک کن پاششی: 77
ارزیابی خشک کن: 78
نتیجه گیری: 80
فصل پنجم تصفیه، رزین های مبادله کننده UF-HPLC اسیدیته
تصفیهی اولیه: 87
-آشغالگیری: 87
تصفیه ثانویه؟ 89
تصفیه نهایی: 92
رزینهای مبادله کنندهی یونی: 93
مبادله کنندههای یونی موادی هستند که دارای دو بخش: 93
رزینهای نوع قوی و نوع ضعیف: 94
-خواص مبادله کننده: 97
کروماتوکرافی یا عملکرد بالا (کروماتوکرافی یا فشار بالا، HPLC): 97
محتوا: 98
عملکرد: 99
تولید کنندگان کروماتوگرافیهای HPLC: 101
اولترافلیتراسیون (UF): Ultra filtration 102
(UF) چیست؟ 102
اسیدتیه: 103
تاثیرCO2 محلول در آب در تاسیسات صنعتی: 104
روش اندازهگیری: 105
فصل ششم آزمون، آموخته ها و نتایج و پیشنهادات
ایمنی در آزمایشگاه: 107
مقررات کار در آزمایشگاه: 107
طبقه بندی مواد شیمیایی تجاری: 109
آشنایی با برخی از ابزارهای مهم آزمایشگاهی: 110
طرز استفاده واکنش گرها و محلول ها: 113
نشانه گذاری و تمیز کردن لوازم آزملیشگاهی: 115
محلول سازی: 116
محلول سازی از جامدات: 117
محلول سازی از مایع: 118
تعیین PH یک محلول 119
اسیدیته کردن محلول: 122
دستگاه بریکس سنج: Brix 123
تعیین درجه سختی آب: 123
آزمایش نمونه: 126
محاسبه: 126
آزمایش اسیدیته: 126
روش محاسبه: 126
آزمایش Brix: 127
آزمایش اندیس فرمالین: 128
شرح آزمایش: 129
محاسبات: 130
منابع خطا: 130
ویتامین ث: 131
نظریات و پیشنهادات: 132
منابع: 134