بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی-2

دسته: کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 82 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 31

دانلود مقاله اصلی

قیمت فایل فقط 11,000

برچسب

  • مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی
  • شکلات
  • قابلیت ردیابی
  • دانه های کاکائو
  • کیفیت مواد غذایی
  • بهینه سازی
  • زنجیره تامین
  • مقاله ترجمه شده رشته کشاورزی و صنایع غذایی با عنوان بهینه سازی تولید شکلات از طریق قابلیت ردیابی
  • بررسی تاثیر فعالیت های کشاورزی بر کیفیت ‏دانه کاکا
  • مقاله ترجمه شده
  • دانلود مقاله ترجمه شده
  • مقالات ترجمه شده
  • م

پرداخت قیمت و دریافت فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.