نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
کاشت، داشت و برداشت چغندر
چغندر قندهای رسیده و سالم آماده برداشت هستند و معمولا قبل از حمل به کارخانه سر و دم آن ها قطع شده و بهتر است حد امکان عاری از مواد خارجی باشند. اگر کشاورزان مجبور باشند که پس از برداشت چغندر تا زمان حمل به کارخانه مدتی چغندر را در کنار مزرعه نگهداری کنند باید نکاتی را رعایت کنند:
تاریخچه کارخانه آذرقند نقده: 1
سابقه تاریخی: 2
وضعیت تولید و مصرف شکر در ایران: 4
نقش شکر در تغذیه انسان: 5
مضرات مصرف زیاد مواد قندی: 6
نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند: 8
ارزیابی کیفیت چغندر قند: 9
تحویل دادن چغندر به کارخانه: 10
تکنولوژی قند: 15
مراحل عیارسنجی: 16
تخلیه چغندرقند نگهداری آن در سیلو: 17
انتقال چغندرقند به محل فرآیند: 17
شستشوی چغندرقند: 20
تتهیه خلال چغندر قند: 22
استخراج قند از خلال یا دیفوزیون: 23
عوامل مؤثر بر دیفوزیون: 24
اصول استخراج قند در دیفوزیون: 25
انواع دیفوزیون ها: 36
خشک کردن تفاله: 40
تصفیه شربت خام: 43
تغلیظ شربت یا اواپراسیون: 47
طباخی یا کریستالیزاسیون: 48
خصوصیات پخت توسط آپارات: 50
خشک کردن: 54
مرحله قندسازی: 55
قندگیری از ملاس: 58
اصطلاحات صنایع قند: 62
تشکیل ساکارات از ساکاروز: 63
منابع و مآخذ: 64