عنوان پروژه: مورفولوژی و زراعت لوبیای معمولی
قالب: Word
تعداد صفحات: 57
مقدمه
در میان خانواده لگومینوز، گیاهانی وجود دارند که دارای دانه های خوراکی هستند. لوبیایی یکی از مهم ترین این گیاهان است که در میان پنج قاره پراکنده شده و جزء اصلی رژیم غذایی مردم این پنج قاره محسوب می شود؛ مخصوصاً این گیاه در مرکز و جنوب آمریکا کشت و کار شده و مورد مصرف غذایی مردم آن سرزمین قرار می گیرد (شکل شماره 1).
مکزیک می تواند به عنوان مهم ترین مرکزی که احتمالاً این گیاه در آنجا شناخته شده و یا حداقل به عنوان مرکز تنوع و انتشار قرار گرفته باشد، معرفی شود.
کاشت لوبیا یکی از قدیمی ترین کشت¬هاست که بر اساس نظر باستان شناسان، زراعت این گیاه به 5000 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد.
کلمبیایی¬های اولیه، اولین کسانی بودند که انواع متفاوتی از این گیاه را کشت نموده و اسامی و نام های متفاوت بومی برای آن در نظر گرفتند. این اسامی شامل Frijol و Proto و غیره می باشد.
لوبیا گیاهی است یک ساله و علفی که دارای ساقه¬های بندبند می باشد. تعداد بندها و فاصله آن ها از همبستگی به تیپ لوبیا دارد. لوبیا گیاهی خودگشن بوده و گونه های مختلف آن از نظر شکل بوته، طول و غلاف و تعداد دانه در غلاف و اندازه دانه با هم متفاوت می باشند.
مقدمه
طبقه بندی
بخش اول: مورفولوژی لوبیا
1- تعریف مورفولوژی
2- ریشه
3- ساقه اصلی
4- چگونگی رشد
5- شاخه ها
6- برگ ها
7- گل آذین
8- گل
9- میوه
- دانه
بخش دوم: زراعت لوبیا
1- آب و هوای مناسب کاشت
2- خاک های مناسب کاشت
3- کاشت
موقع کاشت، طرز کاشت، عمق کاشت، مقدار بذر در هکتار
4- داشت
5- برداشت
6- انبار کردن
منابع