طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی ماهی-2

بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا میبخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 115 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 20

حجم فایل: 24 کیلوبایت

مقدمه:

بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا میبخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive. چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمیاید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتا خروج مواد باارزش غذایی ازچرخه مصرف میگردد. از دیگر سو استفاده از گوشت ماهی و سایر آبزیان به عنوان یک منبع غذایی مهم و با ارزش میتواند در تامین سلامت جامعه نقش بسزایی ایفا نماید چرا که چربی موجود در گوشت ماهی دارای کلسترول غیر مضر میباشد. لکن گوشت ماهی ماده غذایی بسیار حساس و سریع الفسادی است که حفظ کیفیت آن از مرحله صید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا صنایع مربوط به فرآوری و نگهداری این محصول میتوانند در ارتقای کیفیت و در نتیجه ترغیب مصرفکنندگان به استفاده از این فرآورده مهم مؤثر باشند، با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی به ظرفیت یکهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح میباشد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی گوشت ماهی از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سی و پنج درصدی ناشی از فرایند فرآوری و خروج امعا و احشا محاسبه میگردد و ضایعات ماهی که در تهیه پودر ماهی به کار میرود نیز به صاحبان کالا عودت میگردد.

علاوه بر اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسـب اقتصادی است، با اجـرای این طرح، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

خلاصه طرح:

موضوع طرح: فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی

ظرفیت: 1800 تن در سال

محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کل: 71/2289 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی: 71/229 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 2060 میلیون ریال

میزان اشتغالزایی: چهـل و نه نفـر

دوره بازگشـت سرمایه: شـانزده ماه

دانلود


برچسب ها: دانلود طرح توجیهی بسته بندی ماهی دانلود طرح توجیهی ماهی دانلود طرح توجیهی دانلود طرح های کسب و کار بسته بندی ماهی

  • حاوی فایل ورد قابل ویرایش

  • سوالات خود را درباره این فایل بپرسید.

    • دانلود طرح توجیهی بسته بندی ماهی
    • دانلود طرح توجیهی ماهی
    • دانلود طرح توجیهی
    • دانلود طرح های کسب و کار بسته بندی ماهیطرح
    • توجیهی
    • فرآوری
    • بسته‌بندی
    • ماهی

    پرداخت قیمت و دریافت فایل

  • نظرات 0 + ارسال نظر
    امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.