فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعدادصفحات:58
صفحه
فصل اول
1-1 مقدمه:
2-1 تعریف موضوع
3-1 اهمیت موضوع
4-1 هدف از انتخاب موضوع
فصل دوم – ادبیات موضوع
2-1 سایر مطالعات انجام شده
2-2 تاریخچه مرکبات
2-3 مشخصات کلی مرکبات
2-4 درجه بندی جهانی مرکبات
2-5 شرایط آب و هوایی مناسب کشت و پرورش مرکبات:
2-6 احتیاجات غذایی درختان مرکبات
2-7 بررسی وضعیت سطح زیر کشت و تولیدات مرکبات کشور:
2-8 تولید جهانی مرکبات
2-9 فرآیند صادرات مرکبات
2-15-1 مراحل قبل از صدور
2-10 مراحل اداری صادرات میوه
2-12 بسته بندی
2-13 حمل و نقل
2-14 بازاریابی
فصل سوم – روش تحقیق
1-3 مقدمه:
1-3- جامعه آماری:
2-3 فرضیات تحقیق
3-3 روشهای جمع آوری اطلاعات
4-3 پرسشنامه:
فصل چهارم – تجزیه و تحلیل یافته ها
فصل پنجم – نتیجه گیری و پیشنهادات
منابع و مأخذ
پرسشنامه: