کارآموزی مدیریت در شرکت زمزم

  • عنوان: گزارش کارآموزی در شرکت زمزم
  • قالب بندی: Word

شرح مختصر

اولین اقدام انجام گرفته روی آب بعد از استخراج، ضد عفونی کردن آن است. منبع آب کارخانه آب چاهی است به عمق بیش از 150 متر و قدمت 50 ساله که روی این آب عملیات تصفیه انجام گرفته و در نهایت آب مورد استفاده برای تمام مصارف از آن تامین می گردد. آب استخراج شده در یک آب انبار ذخیره می شود که یک پیش مخزن است و ابعاد آن 4×6×6 است و با دبی ثابت 35m2/h مصرف می شود. مخزن از طریق یک لوله به یک کلریناتور متصل است. کلر مورد نیاز را در یک مخزن ساخته و با میکسر مخلوط کرده و به آب می رسانند. کلر به صورت ضربانی به آب مخزن تزریق می شود.

بعد از این بخش دو مسیر برای تصفیه آب وجود دارد: 1)صنعتی 2) آب آشامیدنی: برای مصرف خط تولید و آشامیدن و … استفاده می شود و 2 مسیر برای تصفیه آن وجود دارد: 1) تصفیه شیمیایی که در این کارخانه دیگر از این بخش استفاده نمی شود. 2)reverse osmosis آب پس از کلرزنی در مخزنی واقع در بخش بیرونی سالن تصفیه آب به ظرفیت 40000 ذخیره می شود و از این مخزن توسط پمپهایی به تصفیه آب می رود. در کنار این مخزن، مخزن دیگری به ظرفیت 60000 لیتر قرار گرفته که آب آشامیدنی در آن ذخیره می شود. برای فرستادن آب از این مخزن به خط تولید به عنوان آب مصرفی نوشابه، از پمپ های استیل استفاده می شود. درحالی که برای استفاده هایی غیر از آشامیدن از پمپ های چدنی استفاده می کنیم.

فهرست مطالب

تصفیه آب

تصفیه توسط اسمز معکوس

عصاره خانه

فرمولاسیون ساخت عصاره های کارخانه های زمزم

تهیه و تولید گاز (CO2)

خطوط بطر ساز

فرایند تولید نوشابه PET

خط تولید شیشه برگشتی

آزمایشگاه کنترل کیفی

ساختن نوشابه از عصاره مورد نظر

کنترل بطری های پر شده

گزارش روزانه

تهیه مواد اولیه

فروش و نحوه توزیع کالا

سیستم نگهداری و تعمیرات

پرداخت قیمت و دریافت فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.