تجربیات مدون روش های افزایش انضباط در بین دانش آموزان دوره ابتدایی

  • عنوان: تجربیات مدون روش های افزایش انضباط در بین دانش آموزان دوره ابتدایی
  • فرمت: ورد (docx)
  • تعداد صفحات: 38 صفحه
  • مقالات را با ورژن office 2010 به بالا باز کنید

شرح مختصر

انضباط هدف از نوشتن این مقاله بررسی علل بی انضباطی و کمک به مدیران و معلمان برای برخورد با دانش آموزان بی نظم می باشد. به این منظور ابتدا بی انضباطی را در دیدگاه افراد مختلف تعریف نموده سپس تعریف نسبتا جامعی از آن ارائه می شود. یکی از تعاریف مناسب عبارتست از: ‘ انجام دادن هر عمل یا رفتار پذیرفته نشده و نا معقول توسط دانش آموزان که سازماندهی کلاس و مدرسه را مختل یا تهدید به اخلال می کنند و باعث کاهش کارایی معلم و دانش آموزان شده و معلم را در رسیدن به هدف اصلی خود که همان ارتقای دانش آموزان است به چالش می کشاند’.

با توجه به تحقیق ‘کانین’ که مشکلات بی انضباطی را از اقدامات پیش گیرانه معلم می داند. راه های برای پیش گیری این عمل ارائه می شود. سپس علل بی انضباطی را بررسی کرده و راههایی برای کاهش این علل ارائه خواهد شد. برای برخورد با رفتارهای بی انضباطی و بی انضباطانه نیز با توجه به دیدگاه های دانشمندان، معلم، مدرسه، دانش آموز و اجتماع.

دشواری کنترل دانش آموزان با توجه به ویژگی های سنی آنها روز به روز روبه افزایش است. بسیاری از معلمان و مدیران از برخورد با مسائل انضباطی دانش آموزان احساس ناتوانی می کنند و به طور معمول ممکن است برخورد های نامناسبی با این رفتارها داشته باشند.

اطمینان راسخ داریم که تربیت مقدم بر تعلیم است و برای اینکه نتیجه دلخواه دانش آموزان و زحمات خانواده، دبیران، مشاورین و … زایل نشود، باید دانش آموزان را به سیستمی منظم، منطقی و منسجم هدایت کرد، یعنی اگر آموزشگاه موفق شود نظم و انضباط خاص خود را حاکم کند، دانش اموز بیشترین استفاده را از امکانات خواهد برد.

روابط صمیمانه والدین با فرزندان، معلمان با شاگردان و همدلی و همراهی و تعامل مطلوب و زبان تایید و تشویق و تکریم، کلام صادقانه و گذشت و صبوری و ایثار، سبب تقویت خود پنداری مثبت و تقویت رفتارهای مطلوب و حذف رفتارهای نامطلوب می گردد، بالعکس هر گونه تعارض و تضاد فکری و تهدید و تکذیب مستمر می تواند بذر بسیاری از رفتارهای نامطلوب همانند لجبازی، پرخاشگری، بی تفاوتی، اضطراب، افسردگی، بی نظمی و … را در نهاد فرزندان و شاگردان بارور سازد.

فهرست مطالب

مقدمه 5

فصل اول: بیان چالش ها و مشکلات

اهمیت انضباط 9

جایگاه انضباط در مدارس 10

اصول و روش های برقراری انضباط 13

تعریف انضباط و بی انضباطی 17

راههایی برای نظم بخشیدن به کودکان 18

راههای پیشگیری از بی انضباطی در دانش آموزان 19

علل بی انضباطی دانش آموزان 22

عوامل روانی بی انضباطی 29

راههای از بین بردن یا کاهش عوامل بی نظمی 30

راههای کاهش یا حذف رفتار های بی نظمی 31

راههای نامناسب برای حل مسائل انضباطی 33

فصل دوم: بیان راهکارها، تجربه های تدریس و پیشنهادات

نتیجه گیری 34

پیشنهادات و برنامه ها و تجربیات تدریس 35

منابع و مآخذ 37

پرداخت قیمت و دریافت فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.