تحقیق اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو

تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو هلو بومی مناطق گرم چین می باشد، ولی به نظر می رسد که سالها قبل از معرفی شدن به اروپا که از آنجا به آمریکای شمالی برده شد در ایران کشت می شده است. بجز سیب، هلو وسیعترین درخت میوه خزانه دار کشت شده در آمریکا می باشد و درختی است نسبتاً کم عمر که دارای اندازه متوسط تا کوچک می ب

دسته بندی: مهندسی » مهندسی کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 146 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 80

حجم فایل: 32 کیلوبایت

تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو

هلو بومی مناطق گرم چین می باشد، ولی به نظر می رسد که سالها قبل از معرفی شدن به اروپا که از آنجا به آمریکای شمالی برده شد در ایران کشت می شده است. بجز سیب، هلو وسیعترین درخت میوه خزانه دار کشت شده در آمریکا می باشد و درختی است نسبتاً کم عمر که دارای اندازه متوسط تا کوچک می باشد. از نظر ژنتیکی، هلو خیلی کمتر از سیب و گلابی متغیر می باشد و میوه هر نهال بذری کشت می شود و حداقل قابل خوراک می باشد و طبیعتاً زودبار می دهد لذا اصلاح ارقام جدید آسان می باشد. اغلب ارقام هلو که امروز بکار می روند محصول برنامه های اصلاح نژاد آزمایشی می باشند. برنامه های اصلاح نژاد موفقیت آمیز در مناطق مختلف دنیا منجر به تولید ارقام تجارتی خیلی بیشتری از آنچه که در مورد سیب و گلابی یافت می شود گردیده است که کشت می شود. (1)

گیاهشناسی هلو

هلو (پرنوس پرسیکا) از خانواده رزاسه و زیرخانواده پرونوئیده دارای 16 کروموزوم (16=n2) و بومی چین می باشد. جنس پرونوس شامل هلو، شلیل، بادام، زردآلو، آلو، گوجه و بسیاری از پایه های زینتی می باشد. در این جنس جوانه های گل زودتر از برگ ها باز می شوند و همیشه جانبی بوده، هیچ گاه انتهایی نیستند - هلو و بادام به زیرجنس آمیگدالوس (Amigdalus) تعلق دارند که دارای گل بدون دمگل یا دمگل کوتاه بوده میوه ها کرکی هستند. اندازه درخت هلو. متوسط ارتفاع 3 تا 5 متر - شاخه ها در اطراف تنه گسترده و مرکز آن باز است. درخت خزان کننده با سیستم ریشه ای تقریباً عمیق می باشد.

فهرست

تاریخچه و مبدأ‌ پیدایش هلو 1

گیاهشناسی هلو 2

گلدهی 4

عادت گلدهی هلو 4

نونهالی 5

گرده افشانی 6

تشکیل میوه 7

وقایع مهم در تشکیل میوه 8

رشد و نمو میوه 9

ناهنجاری های رشد و نمو میوه 12

شکافتن هسته 13

تنظیم رشد میوه 15

ریزش میوه 16

دوره ریزش 16

تنظیم طبیعی ریزش 18

تنک میوه 20

رسیدن میوه هلو 21

هرس درختان هلو 21

اثر هرس بر کیفیت میوه 24

نیازهای آب و هوایی هلو 26

سیستم های کشت درختان هلو 27

پایه های مورد استفاده هلو 29

هلوهای بذری 30

هیبریدهای هلو و بادام 31

بادام بذری 32

سیستم های تربیت درختان هلو 33

تربیت به روش گلدانی 34

تربیت به روش پنجه ای 35

تربیت به روش هرمی 35

تربیت به شکل ‎Y 36

مواد شیمیایی کنترل کننده رشد 38

تر ازول‌ ها و اهمیت آنها در باغبانی 39

پکلوبوترازول 40

مکانیسم عمل و اثرات PBZ 43

تأثیر PBZ روی رشد درختان میوه 45

جذب و نقل و انتقال PBZ 47

تأثیر نوع و زمان کاربرد پکلوبوترازول 51

مناسب ترین روش و زمان کاربرد PBZ 53

اثرات مورفولوژیکی 55

اثر بر ریشه 55

اثر بر شاخ و برگ 56

تأثیر PBZ روی سطح مقطع تنه 58

تأثیر PBZ برروی تشکیل جوانه های گل، تراکم گل، زمان گلدهی، تشکیل میوه، رشد و نمو و کیفیت میوه 60

استفاده عملی از ‍PBZ 68

کاربردهای باغبانی PBZ و تحقیقات سم شناسی برروی آن 69

بحث و نتیجه گیری 72

  • تحقیق کشاورزی
  • دانلود تحقیق
  • کار تحقیقی کشاورزی
  • زراعت
  • کشاورزی
  • پیدایش هلو
  • بذر هلو
  • تاریخچه هلو
  • رشد و نمو هلو
  • تحقیق اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی
  • گلدهی و کیفیت میوه در هلو
  • پکلوبوترازول
  • گلدهی و کیفیت میوهتحقیق
  • اثر
  • پکلوبوترازول
  • بر
  • رشد
  • رویشی،
  • گلدهی
  • کیفیت
  • میوه
  • هلو

پرداخت قیمت و دریافت فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.