تحقیق سموم آفت کش

TDE (DDD) با نام تجارتی روتان یا تتراکلرواتان است. از مهمترین آنالوگهای د.د.ت است که در گذشته برای کنترل انواع مختلفی از آفات مورد استفاده قرار گرفته است. این سم از احیاء د.د.ت بدست میاید. د.د.د برای مهره‌داران کم خطر بوده و سمیت آن حدود 0.2 تا 0.1 د.د.ت میباشد. برای موش صحرائی میلیگرم بر کیلوگر

دسته بندی: مهندسی » مهندسی کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 117 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 45

حجم فایل: 48 کیلوبایت

TDE (DDD)

با نام تجارتی روتان یا تتراکلرواتان است.

از مهمترین آنالوگهای د.د.ت است که در گذشته برای کنترل انواع مختلفی از آفات مورد استفاده قرار گرفته است. این سم از احیاء د.د.ت بدست میاید. د.د.د برای مهره‌داران کم خطر بوده و سمیت آن حدود 0.2 تا 0.1 د.د.ت میباشد. برای موش صحرائی میلیگرم بر کیلوگرم 3400=LD50میباشد. در حالیکه LD50د.د.ت برای موش صحرایی از طریق گوارشی برابر 250 میلیگرم بر کیلوگرم وزن بدن است. این سم روی غدد فوق کلیوی پستانداران فوق‌العاده اثرات ناگواری دارد.

به طور کلی در سموم کلره هر اندازه تعداد اتمهای کلر کمتر شود و جای آنها را گروههای هیدرواکسی یا متیل بگیرد سمیت آن کاهش مییابد.

اتریمفوس Etrimfos

این سم دارای اسامی اکامت، ساتیسفار است.

این سم با فرمول مولکولی: C10H17N2O4PS دارای نقطه ذوب 33.5 درجه سانتیگراد و فشار بخار 5ـ10*6.5 میلیبار در دمای 20 درجه سانتیگراد است. فرم خالص این سم به صورت روغنی بیرنگ است. اتریمفوس در برابر نور نسبتاً پایدار است. این سم را نباید در انباری که دمای آن کمتر از 10ـ و بیش از 25 درجه سانتیگراد است، نگهداری کرد. در اکثر حلالهای آلی نظیر استون، استونیتریل، کلروفرم، اتانول و هگزان به خوبی حل میگردد.

این حشرهکش در سال 1975 توسط کناتی و رئیستر تهیه و به وسیله شرکت ساندوز و آی. سی. آی. ساخته و به بازار عرضه شد. طیف وسیعی از حشرات را تحت تأثیر قرار میدهد. این سم به صورت امولسیون 25 تا 50 درصد، گرانول 5 درصد در بازار موجود است. خاصیت آفتکشی خود را به مدت 7 تا 14 روز حفظ میکند. در بدن جانوران و گیاهان تجزیه میشود. 1800ـ1600=LD50 میلیگرم بر کیلوگرم از راه دهان و 2000 میلیگرم بر کیلوگرم از طریق پوست برای موش صحرایی است. امروزه از این سم که فرموله شرکت ICI انگلستان است به مقدار 1 تا 1.5 لیتر در هکتار برای کنترل آفات مختلف از جمله سرخرطومی برگ یونجه، لارو مگس، پسیل، لیسه‌های درختان میوه و بید استفاده میشود. مقدار باقیمانده مجاز آن در موقع برداشت محصول کمتر از 0.4 میلیگرم بر کیلوگرم محصول است.

متابولیسم: هیدرولیز شده و به 6 اتوکسی 2 اتیل 4 هیدروکسی پریدین تبدیل میشود.

اتیون Ethion

همچنین دارای نامهای تجارتی اتانوکس، اتیول و همیموکس است.

این سم با فرمول مولکولی: C9H¬22O4P2S4، جرم مولکولی 384.48 دلتن، نقطه ذوب آن در دمای 12 تا 15، نقطه جوش 165 درجه سانتیگراد در 0.4 میلیبار است. این سم توسط شرکت رون پولن در سال 1956 ساخته و به بازار عرضه شده است. اتیون ترکیبی با خاصیت حشرهکشی و کنهکشی است. خاصیت حشرهکشی آن وقتی با روغن مخلوط گردد تقویت میشود. این آفتکش روی تخم حشرات و شپشکهای نباتی مؤثر است در بازار به صورت امولسیون 47 درصد وجود دارد. برای کنترل سپردارها و شپشکهای نباتی درختان میوه و مرکبات از محلول 5/1 تا 2 در هزار استفاده میگردد. این ترکیب روی برخی از واریته‌های سیب گیاهسوزی ایجاد میکند. سایر فرمولاسیون آن پودر وتابل 0.25، امولسیون 40% و گرانول 5 تا 10 درصد میباشد.

اندرین Endrine

این سم همچنین دارای نامهای تجارتی اندرکس و هگزادرین است.

با فرمول مولکولی: C12H8Cl6O توسط شرکت شل ساخته و به بازار عرضه شده است و فشار بخار آن در دمای 25 درجه سانتیگراد 7ـ10*2.6 میلیبار میباشد. این سم ایزومر دیلدرین بوده و از نظر فرمول شیمیایی شبیه دیلدرین میباشد. کلیه خواص دیلدرین و آلدرین را دربر دارد. اندرین صنعتی به صورت پودر خرمایی رنگی میباشد ولی فرم خالص آن به شکل کریستالهای سفید رنگی است که نقطه ذوب آن 200 درجه سانتیگراد میباشد. از نظر شیمیایی بسیار شبیه دی الدرین بوده اما به سادگی در گرما و نور تجزیه میشود. اندرین ترکیبی بسیار سمی است. LD50 حاد دهانی اندرین خالص برای موش صحرایی 11=LD50 میلیگرم بر کیلوگرم است. از این سم برای کنترل آفات پنبه مانند کرم قوزه و خاردار (از امولسیون 20 درصد به میزان 4ـ3 لیتر در هکتار) استفاده میشد. در حال حاضر این سم تولید و مصرف نمیشود. اندرین یکی از سمومی است که طغیان کنه‌های گیاهخوار را سبب شده است.

متابولیسم: در پستانداران و حشرات به متابولیتهای آبدوست تبدیل میشود.

  • تحقیق کشاورزی
  • کشاورزی و زراعت
  • دانلود تحقیق
  • کار تحقیقی کشاورزی
  • کشاورزی
  • زراعت
  • آفتکشی
  • سموم
  • سموم آفتکش
  • سموم کشاورزی
  • آفتهای کشاورزیتحقیق
  • سموم
  • آفت
  • کش

پرداخت قیمت و دریافت فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.