این مطالعه شامل تحقیق اثر بستر ریشه زایی بعلاوه هورمون ایندول بوتیریک اسید در توسعه ریشه قلمه ساقه از کرومولانا ادوروتا است. قلمه ساقه C. odorata تیمار شده با مقادیر مساوی از هورمونIBA (7/0 %) در 1 کیلوگرم از ورمیکولیت، پرلیت، خاک مخصوص کاشت، ماسه و مخلوط مساوی از تمام بسترهای کشت پرورش داده شدند.
مجموعه با اندازه مساوی با آب و کود آلی تحت تیمار قرار گرفتند. تیمار شاهد با مخلوطی از بسترهای ریشه زایی مختلف بدون IBAتهیه شد. داده های توسعه شاخساره برای مدت 6هفته یادداشت شدند و طول ریشه در روز برداشت اندازه گیری شد. پارامترهای اندازه گیری شده از نظر آماری آماری با استفاده از ANOVA مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و مشخص شد که طول ریشه و ساقه در سطح 0.05 در تمام بسترهای ریشه زایی معنی دار بود و بیشترین درصد توسعه به ترتیب (49 و 51 ٪) برای ریشه و ساقه بود که در بسترهای ریشه زایی که مقادیر مساوی از هر یک از ترکیبات را داشتند (به عنوان مثال ترکیبات مخلوط شده) مشاهده شد.
در میان بسترهای کشت، سرعت جوانه زنی به ترتیب 100، 70، 60، 50 و 40 درصد برای ترکیب مخلوط، ماسه، خاک مخصوص کاشت و ورمیکولیت، پرلیت و شاهد بود. بخش های مختلف ساقه بالغ آزمایش شده با هورمون IBA در نمو ریشه و ساقه آنها معنی دار نبود و اگر چه ساقه های قلمه های پایینی تمایل به بلوغ سریع تر از قلمه های بخش بالایی داشتند. این بنابراین بدان معنی است که تکثیر C. odorata توسط قلمه های ساقه را می توان به طور بهینه از طریق ترکیبی از 0.7 ٪ IBA در مجموعه ای از بسترهای مختلف ریشه زایی به دست آورد.