امروزه سرویس محاسبه ابری نه تنها موجب شکل گیری مجدد حوزه سیستم های توزیع شده گردیده است، بلکه به صورت اساسی منجر به تغییر روش های محاسبات در پروسه های شغلی نیز شده است. از آنجایی که محاسبه ابری مجهز به ویژگی های پیشرفته زیادی می باشد، ولی در عین حال معایبی در آن وجود داشته که نسبتا هزینه های محاسباتی سنگینی را برای هر دو سرویس های ابری خصوصی و عمومی تحمیل می کند. حوزه محاسبه سبز نیز اهمیت رو به افزایشی در دنیایی با منابع محدود انرژی، که روز به روز بر تقاضای استفاده از این منابع نیز افزوده می شود، دارد.
در این مقاله، سعی شده است تا چارچوب جدیدی به منظور بهبود معماری های محاسباتی ابری ارائه شده است. با استفاده از تکنیک های زمانبندی آگاه از نظر میزان انرژی، مدیریت منبع متغیر، مهاجرت زنده و طراحی ماشین مجازی کمینه، بهره وری کلی سیستم به میزان زیادی بهبود یافته و مراکز داده ای مبتنی بر سرویس ابری نیز کمترین سربار کارائی را متحمل شده اند.
سالیان سال است که فعالان حوزه علوم کامپیوتر، به پیش بینی ظهور یک سرویس محاسباتی مبتنی بر سودمندی پرداخته اند. تاریخچه این مفهوم، بر می گردد به سال 1961 میلادی که جان مک کارتی، آنرا در دانشگاه MIT معرفی کرد: “در صورتی که کامپیوترهایی که من مد نظر دارم، به کامپیوترهای آینده مبدل گردند، ممکن است روزی فرا رسد تا محاسبات به صورت عمومی، مشابه با سیستم تلفن سازماندهی شود… سودمندی کامپیوتر، می تواند مبنای صنایع جدید و مهم را تشکیل دهد.”