بلدرچین در قرن یازدهم میلادی در ژاپن و یا چین اهلی شده است.در ژاپن از سال 1910 میلادی به بعد برای استفاده از تخم و گوشت به طرز وسیعی پرورش و از راه اصلاح نژاد گله های گوشتی و تخمی بدست آمده است. امروز نیز در ژاپن مصرف آن بسیار قابل توجه می باشد. بغیر از ژاپن، کشورهای انگلستان، فرانسه، آلمان، روسیه، ایتالیا، چین و هنگ کنگ در این زمینه فعالیتهای تولیدی دارند. بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شکاری بسیار پرجنب و جوش و متحرک ولاجرم باید در وضعیتی قرار گیرد که امکان پرواز و خیز داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهای پرندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پرندگان یافت نمی شود در گوشت این پرنده موجود می باشد. در زمان بیرون آوردن جوجه از تخم، وزنش 7 گرم است. با تغذیه اصولی و مناسب وزنش در سن 5-6 هفتگی یعنی موقع کشتار به 150 گرم می رسد و وزن گوشت خالص و تمیز 120 گرم می باشد.
لذا به دلیل رسیدن به وزن مطلوب در 55 روزگی معمولا کشتار می شود تا وزن 150 گرم گوشت خالص را بدست آورند. وزن تخم بلدرچین تقریبا 10 گرم است در مقایسه با تخم مرغ از نظر مواد غذایی غنی تر است و با در نظر گرفتن اینکه 5 عدد تخم بلدرچین با یک تخم مرغ برابری می کند اما فسفر آن 5 برابر، آهن 8 برابر، ویتامین B12پانزده برابر تخم مرغ می باشد. سرعت رشد بلدرچین خیلی سریع می باشد. بلدرچین نر در 36 روزگی و ماده در 42 روزگی به بلوغ جنسی می رسد در حالیکه مرغ از 4/5 ماهگی به بلوغ جنسی میرسد.تولک در بلدرچین یکماهه بوده و تولید تخم سالانه در حدود 280-300 عدد می باشد. مقاومت بلدرچین به بیماریها خیلی بیشتر از مرغ است. برای پرورش این پرنده به مکان بزرگی نیاز نداریم و معروفترین نژادهای آن عبارتند از: نژاد اروپایی، ژاپنی، آمریکای شمالی و کالیفرنیایی می باشد. راندمان تخم درصد مرگ و میر از اول تا کشتار 10 درصد نرمال می باشد که در این طرح به دلیل طول زیاد جمع آوری تخم 15 روز معمولا به حدود 30 درصد افزایش داده است. معمولا بلدرچین ها در قفس نگهداری می شوند و در قسمتی از قفس نسبت ماده به نر می بایست 2 به 1 باشد. برای تولید تخم های نطفه دار سن بلدرچین مادر نباید از 6 ماهگی تجاوز کند. بنابراین هر 6 ماه یکبار گله تعویض می شود که می توان نماما به صورت گروهی گله را تعویض نمود و این تعویض با سلکسیون بلدرچین ماده موجود در سالنهای پرورش انجام و جایگزین گله مادر می شود. حداکثر درصد تولید تخم مرغ نطفه دار در سنین 70-80 روزگی می باشد…
ادامه مطلب ...عنوان انگلیسی مقاله: A502:Multi-Processor embedded systems architectures(MESA)
عنوان فارسی مقاله::A502درون معماری سیستمهای چندپردازنده ای
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده:14
گزیده ای از متن فارسی:
ادامه مطلب ...
دسته بندی: مهندسی » مهندسی مکانیک
تعداد مشاهده: 351 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 42
حجم فایل: 86 کیلوبایت
مبدلهای حرارتی دسته بندی و ساختمان انها
1. مبدلهای دو لوله ای
2. مبدلهای لوله مارپیچی
3. مبدلهای لوله پوسته ای
1. مبدلهای دو لوله ای
که به صورت U شکل ساخته می شود یکی ازدو سیال درلوله داخلی ودیگری درمجرای حلقوی بین دو لوله جریان دارند.
لوله های هم محور به صورت مستقیم ساخته شده اند وبوسیله زانوی c–ْ180 در یک انتها به هم متصل می شوند مبدلهای حرارتی دولوله ای درمواقعی که سطح تبادل حرارت مورد نیاز کوچک باشد وبخصوص موقعی که یکی از دوسیال گازمایع لزج ویا دبی آن کم باشد کاربرد دارند. این مبدلها برای مواردی که سطح تبادل حرارت مورد نیاز از 50 متر مربع کوچکتر است مناسب است.
مبدل حرارتی به منظور انتقال انرژی حرارتی بین دو سیال در دماهای مختلف بکار می رود.مبدلهای حرارتی در سیستمهای تبرید، تهویه مطبوع، پالایشگاهها، اتومبیلها، صنایع تولید، نیروگاهها، بازیابی حرارت و بسیاری موارد دیگر بکار میرود.
2. مبدلهای لوله مارپیچی
از یک یا چندحلقه لوله مارپیچ تشکیل شده اند که داخل یک محفظه قرارمی گیرند.
ابتدا وانتها لوله های مارپیچ به لوله های اصلی ورودی و خروجی متصل می شوند.
جنس لوله های مارپیچ معمولاً فولاد کربن دار، مس و آلیاژهای آن، فولاد ضد زنگ و آلیاژهای نیکل می باشد.
اگرسیالات لزج باشند از لوله های پره دار نیز استفاده می شوند.
این نوع مبدلها برای سطح تبادل حرارتی کمتر از m230وفشار های کمتر از 40 اتمسفرمناسب هستند.
3. مبدلهای لوله پوسته ای
از متداولترین نوع مبدلهای، مبدلهای لوله پوسته ای است که برای انتقال حرارت مایع -مایع، مایع - سیال درحالت تبخیر و مایع -سیال درحالت تقطیر بکارمیروند.
این مبدل ازیک پوسته وتعدادی لوله U شکل با پره های طولی در داخل آن تشکیل شده است وسیال سمت پوسته در امتداد وموازی لوله ها جریان دارد.
لوله های مبدل
هر مبدل لوله پوسته ای از تعداد زیادی لوله تشکیل شده است که یک سیال در داخل وسیال دیگر درخارج آن جریان دارد. لوله ها اجزای اساسی ومهم مبدلها می باشند، وسطح انتقال حرارت بین سیال جاری در درون لوله ها وسیال خارج آنرا تشکیل می دهند.
لوله ها معمولاً از نوع بدون درز کششی یا اکسیژن تولید می شوند ولی اخیراً نوع درزدار (جوشکاری شده) نیز متداول شده است و جنس آن به نوع سیال بستگی داردو معمولاًاز فلزات، آلیاژهای فلزی و یا موادغیر فلزی مانند پلاستیک ها است.
اگر ضریب انتقال حرارت جابجایی سمت پوسته کم باشد از لوله های فین دار استفاده می شود.
ادامه مطلب ...
دسته بندی: مدیریت » مدیریت دانش
تعداد مشاهده: 350 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: pdf
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 13
حجم فایل: 218 کیلوبایت
مقاله با موضوع طراحی مدل پیاده سازی برنامه های استراتژیک با تحلیل نقش مدیریت دانش< xml: namespace prefix = o ns = 'urn: schemas-microsoft-com: office: office' />
در قالب pdf و در 13 صفحه
ادامه مطلب ...
فرمت فایل:word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:416
گیاه
تکامل گیاهان
حیات در پروتروزوئیک
جلبک
مشخصات تال در جلبکها
دیواره یاخته ای
کلروپلاست یا کروماتوفور
تاژک
تولید مثل در جلبکها
چرخه زندگی جلبکها
انواع چرخه زندگی
رده بندی جلبکها
سیانوفیتا یا جلبکهای سبز – آبی
جلبکهای سبز
اوگلنوفیتا
کاروفیتا
کریسوفیتا
جلبکهای قهوه ای
جلبکهای قرمز
دینوفیتا
حیات در پالئوزوئیک
دم
اسبیان
حیات در مزوزوئیک
حیات در دوره تریاس
پنجه
گرگیان
مشخصات شاخه پنجه گرگیان
رده لیکوپودیوپسیدا
رده ایزوتوپسیدا
ویژگیهای مهم پنجه گرگیان
اهمیت اقتصادی شاخه لیکوپودفیتا
محل رشد و تکثیر
سرخسها
دستگاه رویشی سرخسها
چرخه زندگی و تولید مثل در سرخسها
حیات در دوره ژوراسیک
حیات در دوره کرتاسه
انجیر
جایگاه انجیر در آیات و احادیث
اصل و قدمت گیاه
مشخصات گیاه شناسی
آب و هوای مطلوب برای درخت انجیر
خاک مطلوب درخت انجیر
ازدیاد درخت انجیر
آفات و بیماریهای درخت انجیر
حیات در دوران سنوزوئیک
رده بندی گیاهان دو لپه
دو لپه ایهای جدا گلبرگ Dialypetalae
تالامیفلورها
دیسیفلورها
کالسیفلورها
دو لپه ایهای بی گلبرگ Monochlamideae
گیاهان گلدار
تاریخچه شناسایی بازدانگان
اندامهای رویش و زایشی در بازدانگان
رده بندی بازدانگان
نهاندانگان
رده بندی نهاندانگان
مقایسه اندامهای تولید مثلی گیاهان گلدار و بی گل
چرخه زندگی نهاندانگان
گامتوفیت نر
گامتوفیت ماده
مراحل چرخه گامتوفیت ماده
لقاح و تولید دانه
تاریخچه نهاندانگان
ویژگیهای مهم نهاندانگان
رده بندی نهاندانگان
رده دو لپه ایها
رده تک لپه ایها
اهمیت اقتصـــــــادی
بازدانگان
ساختمان بازدانگان
رده بندی بازدانگان
پرفانروگامها
مخروطداران
کلامیدوسپرمها
چرخه زندگی بازدانگان
مقایسه ویژگیهای نهاندانگان و بازدانگان
مقایسه دانه ذرت (نهاندانه) با دانه کاج (بازدانه)
نهانزادان آوندی
مشخصات شاخه پنجه گرگیان
رده
لیکوپودیوپسیدا
رده ایزوتوپسیدا
ویژگیهای مهم پنجه گرگیان
حیات در نئوژن
کاهو
انواع کاهو
کاهوی پیچ گرد
کاهوی پیچ معمولی
کاهوی پرک یا کاهوی برگ
کاهوی ساقه
آب و هوای مطلوب کاهو
خاک مطلوب کاهو
کود مورد استفاده کاهو
ازدیاد کاهو
بذر کاهو
بیماریهای کاهو
علوم مرتبط با کاهو
کوارترنری
طبقه بندی حوزه رده بندی گیاهان
ساختمان گیاه
نقش ریشه
انواع ریشه
آناتومی ریشه
ساقه
وظیفه ساقه
انواع ساقه
بخشهای مختلف ساقه
تغییر شکل ساقه
رشد ساقه
برگ
گل
میوه
دانه
بافت گیاهی
دید کلی
بافتهای مریستمی
انواع بافت مریستمی
مریستم جانبی
بافتهای بالغ
پارانشیم
کلانشیم
اسکلرانشیم
بافتهای مرکب
بافت آوندی
بافت چوبی
عناصر تراکئید
ساختار و شکل دیواره پسین عناصر تراکئیدی
فیبرها
یاخته های پارانشیمی
ویژگیهای چوب
فشردگی یا تراکم چوب
دوام
چوب
سایر کاربردهای چوب
گلها
کاسه گل (کاسبرگها)
جام گل (گلبرگها)
نافه گل (پرچمها
مادگی گل (برچه)
رده های گیاهان
خزه
ساختمان دستگاه رویشی
ساختمان دستگاه زایشی
آنتریدی
آرکگون
تبدیل تخم به گیاه کامل
ساختمان اسپروگون
رده بندی خزه ها
رده خزه های اصلی
رده هپاتیکها
رده شاخ واشها
تیره سرخدار
راسته مخروطیان
تیره سرخدار
مشخصات دستگاه رویشی
مشخصات دستگاه زایشی
لقاح و گرده افشانی
شرح جنس تاگزوس
رده مخروطیان
مشخصات عمومی رده کاجها
رده بندی مخروطیان
تیره کاج (pinaceace)
جنسهای مختلف تیره کاج
تیره سرو
تیره سرخدار
اهمیت اقتصادی مخروطیان
قارچ
ساختار قارچ
تولید مثل در قارچها
تقسیم بندی قارچها
زیر شاخه ماستیگو مایکوتینا
زیر شاخه زیگومایکوتینا
زیر شاخه آسکومایکوتینا
زیر شاخه با زیدیومایکوتینا
زیر شاخه دوترومایکوتینا
میکوریزا
میکرریزا خارجی
میکوریزای داخلی
فیزیولوژی گیاهی
موضوعات مطرح شده در فیزیولوژی گیاهی
تغذیه و جذب در گیاهان
احتیاجات گیاهان نسبت به انرژی
احتیاجات گیاهان نسبت به مواد
فتوسنتز
تنفس
رشد و نمو گیاهی
ارتباط فیزیولوژی گیاهی با سایر علوم
طبقه بندی جلبکها
تفاوت بین جلبکها و قارچها
شاخه های جلبکها
سیانوفیتها یا جلبکهای سبز _ آبی
اوگلنوفیتها یا جلبکهای تاژک دار
کلروفیت یا جلبکهای سبز
فائوفیتا یا جلبکهای قهوه ای
رودوفیتا یا جلبکهای قرمز
اهمیت جلبکها
تیره شمعدانی
شرح جنسها
جنس بیه برس تثینیا
جنس مونسانیا
جنس شمعدانی (پلارگونیوم)
جنس ژرانیوم
جنس ارودیوم
تیره پامچال
اختصاصات دستگاه رویشی
اختصاصات دستگاه زایشی
جنسهای تیره پامچال
تیره گل استکانی
جنس سمفیاندرا
جنس روگاندرا
جنس لگوسیا
جنس آسینوما
جنس میندیوم
تیره نارون
جنس اولموس یا اوجا یا نارون
گونه الموس کارپینی فولیا (اوجا)
گونه الموس دنسا یا نارون چتری
گونه الموس مونتانا یا ملج
جنس سلتیس یا داغداغان
گونه سلتیس اوسترالیس یا داغداغان
جنس زلکوا یا درخت آزاد
تیره جعفری
تیره فندق
تیره فندق
جنسهای تیره فندق
جنس ممرز
موطن اصلی و قدمت درخت پسته
مشخصات گیاه شناسی درخت پسته
آب و هوای مطلوب پسته
خاک مطلوب پسته
کود
ازدیاد درخت پسته و کاشت آن در باغ
بادام
مشخصات گیاه شناسی
پراکندگی جغرافیایی
انواع
خواص دارویی
بادام زمینی
خصوصیات گیاه شناسی
انواع بادام زمینی
خواص داروئی
استفاده های غذایی
کاربردهای دیگر بادام زمینی
تیره گردو
مشخصات تیره گردو Juglandaceae
اختصاصات دستگاه رویشی
اختصاصات دستگاه زایشی
گوجه
انتخاب و گزینش
گونه های اروپایی
گونه های پیوندی
گیلاس
اصل و قدمت گیلاس
اطلاعات گیاه شناسی گیلاس
گلهای گیلاس
آب و هوای مطلوب درخت گیلاس
خاک مرغوب درخت گیلاس
رسیدن گیلاس
تکثیر گیلاس
پیوند
تیره چنار
هلو
گلابی
سیب زمینی
مبدا و منشاء گیاهی
کشت سیب زمینی
شلغم
خواص داروئی:
گیاهان تیره چنار
مشخصات رویشی و زایشی
موقعیت این تیره در سیستماتیک
تیره چنار در ایران
تیره لاله عباسی
جنسهای تیره لاله عباسی
جنس کومی کارپوس
جنس برهاویا
جنس آلونیا
جنس میرابیلیس یا لاله عباسی
جنس بوگن ویله آ یا گل کاغذی
تیره نیلوفر آبی
اختصاصات دستگاه رویشی
اختصاصات دستگاه زایشی
شرح جنسهای تیره نیلوفر آبی در ایران
جنس نوفار
جنس نمفه آ
جنس لاله مردابی یا سله باقلا
تیره نرگس
گل نرگس
تکثیر نرگس ها
مراقبت از نرگسها
تعداد گونه های نرگس
تیره گل شیپوری
گل شیپوری
اختصاصات دستگاه رویشی
اختصاصات دستگاه زایشی
جنس گل شیپوری
کاربرد و اهمیت اقتصادی
گل سنگ
پیکر گلسنگها
شکل ظاهری گلسنگ ها
گل سنگ دریایی نارنجی:
تیره گل سرخ
جنسهای تیره گل سرخ
جنس هلو
جنس توت فرنگی
جنس بادام
جنس گیلاس
جنس زردآلو
جنس گلابی
جنسهای دیگر
تمشک
نیاز اکولوژیکی
بیماریها آفات
چای
موطن اصلی چای و انتشار آن در سایر ممالک
مشخصات گیاهشناسی درخت چای
ترکیب شیمیایی برگ چای
آب و هوای مطلوب چای
خاک مطلوب چای
کود مورد استفاده
ادیاد درخت چای
زیتون
مشخصات گیاه شناسی درخت زیتون
آب و هوای مطلوب درخت زیتون
خاک مطلوب درخت زیتون
ازدیاد درخت زیتون
کود و حفظ حاصلخیزی خاک در باغ زیتون
علفهای هرز انگلی
گیاهان تیره لورانتاسه (تیره دارواش)
چشم بلبلی یا شیرینگ
موخور
دارواش
آرستوبیوم اکسی سوری
تیره پیچک صحرایی
سس ها
گیاهان تیره گل جالیز
گل جالیز
گیاهان تیره میمون
گیاهان و مهندسی ژنتیک
اطلاعات اولیه
تولید گیاه از طریق کشت سلولی
ساختن گیاهان دو رگه با استفاده از ادغام پروتوپلاستی
پلاسمید
موتانهای پلاسمید Ti
انتقال DNA به گیاه از طریق شوک الکتریکی
کاربردهای انتقال ژن به گیاهان
چشم انداز
نقش های عمده
کاهش دما و افزایش رطوبت نسبی
تغییر میکروکلیما
مقابله با جزایر گرما
کاهش میزان سرب
الگوهای فضای سبز شهری
کمربندهای فضای سبز محاط کننده
کمانهای سبز
محورهای سبز
کمربند سبز
فضای سبز گیاهان
انواع گوناگون فضاهای سبز
انواع فضای سبز شهری
مدیریت فضای سبز شهری
ارزیابی
طراحی و کاشت
نظارت بر حفظ و نگهداری با مشارکت مردم
فضای سبز
اهمیت فضای سبز
ضرورت فضای سبز
آلودگی هوا
آلودگی صدا
تولید اکسیژن و جذب دی اکسید کربن
کنترل تشعشعات و باز تاب نور
کنترل ترافیک
زیبایی آفرینی
معماری شهرها
جذب فون
کنترل باد
تفرجگاه
تأثیر روانی
ذخیره انرژی
تاج بری یا برگاب
درختان و سیلاب
ضرورت فضای سبز
مدیریت فضای سبز شهری
نگهداری فضای سبز
آبیاری
کود دهی
اصول هرس وتربیت
دلایل و فواید هرس
مبلمان پارک
مبلمان پارک
ابنیه پارک
طراحی وکاشت
فاکتور ها مورد نیاز برای یک طراحی مناسب
عناصر مورد نیاز در طراحی فضای سبز شهری
گل ها
چمن
پرچین ها
راهکارهای برای افزایش مشارکت مردمی
کاشت ردیفی گیاهان
گلها
کاشت گیاهان در لاوک (گلدانهای بزرگ)
گیاهان خزنده بالا رونده
پرچین ها
پرچین های هرس شده:
پرچین های آزاد:
پرچین وحشی
بیشه های انبوه و مرکب
چمن، چمن درشت و علفزار
چمن ظریف
چمن درشت:
علفزار
علفزار خشک
علفزار کم محصول
علفزار حاصلخیز
طراحی کاشت گیاهان در فضای سبز
گیاهان بومی
کنارهم قرار گرفتن گیاهان
کاشت منفرد یا تأکیدی
کاشت درختان ردیفی یا خطی
کاشت گروهی
کاشت توده ای
محیط زیست گیاهی داروئی
گیاه پزشکی
مقدمه ای بر گیاهپزشکی یا آسیب شناسی گیاهی
تاریخچه استفاده از گیاهان دارویی
● مهندسی ژنتیک در گیاهان دارویی
آفتاب گردان «داروئی»
کلیات گیاه شناسی
ترکیبات شیمیایی
خواص داروئی
زیتون «داروئی»
کلیات گیاه شناسی
ترکیبات شیمیایی
خواص داروئی
اسفناج «داروئی»
ترکیبات موثر در اسفناج
خواص دارویی
طبقه بندی هورمونهای گیاهی
اکسینها
جیبرلینها
سیتوکینینها
اتیلن
اسید آبسیسیک
پوکی استخوان و درمان گیاهی
زخم معده و اثنی عشر
شربت ترک اعتیاد گیاهی
انواع گیاهان و گلها
زعفران
اندامهای مختلف گیاه زعفران
تقسیم بندی انواع زعفران
گردو
گردوی امریکایی
خواص گردو
نقش گردو در کاهش چربی های خون
بلوط
واریته ها
گونه های بومی
زیستگاه طبیعی
هرس
تکثیر
خواص چوب بلوط
تیره خرما
خرما
پیشینه کاشت
خواص ضدسرطانی خرما
کلیات گیاه شناسی
ترکیبات شیمیایی:
خواص
داروئی
برگ گیاهان
بخش های برگ
ساختار بیرونی برگ
انواع برگ
آرایش جوانه برگ (آرایش برگ بر روی ساقه)
ساختار درونی برگ
تنوع و اقسام برگ
نقشهای برگ
برگ های ویژه کار
زندگی برگ
شکل ظاهری برگها
فایده های برگ
غلات
تاریخچه
انواع غلات
اهمیت امروزی غلات
ارزش غذایی غلات
آب و هوای مناسب برای رشد غلات
مراحل رشد غلات
نیشکر
تاریخچه کشت نیشکر
مورفولوژی نیشکر
ریشه
ساقه
برگ
گل
اکولوژی نیشکر
چغندر قند
پرتقال
انجیر
انبه
ارقام مختلف انبه
کشت و تکثیر
آفات انبه
کنجد
روش کشت و مراقبتهای زراعی کنجد:
رقم مناسب کشت کنجد در منطقه سیستان:
انگور
فیزیولوژی رشد و نمو انگور
جذب آب
اشک مو
جذب مواد کانی
فتوسنتز
تنفس
ارزش غذایی انگور
مشخصات انواع انگور
آفات و بیماریهای مو
سفیدک حقیقی و یا سطحی مو
سفیدک دروغین و یا داخلی مو
بیماری لکه سیاه برگ مو
بیماری پوسیدگی سفید ریشه مو
خواص انگور
انگور فرنگی سیاه
ترنج
اوکالیپتوس
بابونه ی وحشی
تاج الملوک
آویشن
قاصدک
اختصاصات دستگاه رویشی
اختصاصات دستگاه زایشی
ساختار کپه و گلهای آن
گرده افشانی
میوه و دانه
اختصاصات تشریحی
خواص دارویی
شته کلزا
شته سبز هلو
توت فرنگی
مشخصات گیاه شناسی
تذکراتی در مورد مصرف توت فرنگی
گیاه شاه توت
نیازهای اکولوژیکی
ادامه مطلب ...